جهان ورزش (دوچرخه سواری) دوشنبه از ساعت 15:05 به مدت 50دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران(دوچرخه سواري)

پریموث اشترانكار، مربی جدید تیم ملی كوهستان

برنامه مجله دوچرخه سواری دوشنبه 21 اسفند با حضور محمود وفایی، مسئول سازمان لیگ مسابقات دوچرخه سواری به بررسی و گزارش فعالیت های دوچرخه سواری در سالی كه گذشت پرداخت.

1396/12/22
09:44

به گزارش رادیو ورزش؛ رقابت های كوهستان در دو بخش كراس كانتری و دانهیل برگزار شد. محمود وفایی، مسئول سازمان لیگ مسابقات دوچرخه سواری پیرامون برگزاری این رقابتها توضیح داد: رقابت های پایانی سال 96 كه پیش مقدمه ای برای سال 97 هم بود؛ برگزار شد. هر آنچه در تقویم فدراسیون مشخص شده بود و در سازمان لیگ و كمیته مسابقات برای سال 96 برنامه ریزی شده بود كه شامل مسابقات لیگ قهرمانی كشور و همچنین مسابقات یكروزه جایزه دار بود؛ با همت همكاران سازمان لیگ اتفاق افتاد و تقویم سال 96 بطور كامل اجرایی شد.
از نظر زمانبندی هم حدود 50٪ برنامه ها سر وقت انجام شدند. چون رقابت های قهرمانی كشور در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شده بود؛ سر زمان خودش برگزار شد اما رقابت های لیگ با كمی جابجایی زمانی برگزار شد كه بیشتر به دلیل برنامه اردوها بود. خوشبختانه تمام مسابقات برگزار شد و دو روز گذشته هم رقابت های كوهستان به اتمام رسید. فصل جدید این رقابت ها از سال 97 دنبال خواهد شد.
تنها راهكاری كه می توان در تنظیم تقویم سال جدید در نظر گرفت؛ این است كه در تمامی مسابقات چه تیم های ما دعوتنامه بگیرند و چه نه؛ آن مسابقات را منظور كنیم تا تداخلی پیش نیاید. از طرفی برنامه هایی هم وجود دارد كه كمیته تیم های ملی باید آنها را در نظر بگیرد و شاید اردوهای تداركاتی را پیش بینی می كنند كه تداخل ایجاد كند. البته زمان اردوها مشخص است اما برگزاری آن به منابع مالی بستگی دارد.
وفایی درخصوص مذاكرات با مربی جدید تیم ملی كوهستان گفت: پریموث اشترانكار، مربی سابق تیم ملی كوهستان با كادر فنی تیم ملی كوهستان مذاكراتی داشته و قرارداد همكاری وی تا زمان اعزام تیم ملی به رقابت های قهرمانی آسیا 2018 و تا بازی های آسیایی جاكارتای اندونزی خواهد بود. پریموث صرفا مربی متخصص در بخش كراس كانتری است و برای دانهیل باید تصمیمگیری شود.
وفایی درباره بهترین میزبانی ها در سال 96 گفت: یزد با توجه به برگزاری مسابقات متعدد و میزبانی های متعدد بخصوص در بخش قهرمانی كشور رتبه اول میزانی ها را بخود اختصاص داد. به همت باشگاه پیشگامان كه كمك حال دوچرخه سواری استان و حتی كشور بود؛ شرایط میزبانی خوبی فراهم بود. پس از آن استان گیلان در برگزاری رقابت های كشوری و جایزه بزرگ و استان تهران و خراسان رضوی بهترین میزبانی ها را داشته اند.
وی افزود: ما امسال بجای رشته مدیسن پیست، دانهیل را به رقابت های كوهستان اضافه كرده ایم كه اهمیت این رشته را دو چندان می كند.
برنامه زنده مجله دوچرخه سواری دوشنبه 21 اسفند كاری از گروه مسابقات ورزشی با اجرای سبحان اكرامی و كارشناسی ادگار شمعونیان بود. این برنامه هر هفته ساعت 15:05 روزهای دوشنبه به مدت 55 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع
ورزش ایران(دوچرخه سواری)