جهان ورزش (ورزش های آبی) یك شنبه(یك هفته درمیان) از ساعت 15:05 به مدت 50دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران(ورزش هاي آبي)

تمهیدات فدراسیون نجات غریق و ایمنی سواحل

برنامه مجله ورزش های آبی یكشنبه 22 مرداد با حضور اسفندیاری، دبیر فدراسیون نجات غریق و غواصی ایران به ارائه اطلاعاتی در خصوص فعالیت های این فدراسیون پرداخت.

1396/05/23
08:28

به گزارش رادیو ورزش؛ اسفندیاری، دبیر فدراسیون نجات غریق و غواصی در خصوص فعالیت های این فدراسیون توضیح داد: فدراسیون نجات غریق از سن زیر 12 سال و زیر 16 سال كار آموزش مقدمات نجات غریق را شروع كرده است. در سال 96 نسبت به آمادگی منجیان غریقی كه قصد كار كردن در سال جاری را دارند و تعداد آنها به حدود 15000 نفر می رسد؛ نیز برنامه های آموزشی در نظر گرفته ایم و آنها برای كار در اماكن آبی آماده شده اند.
دبیر فدراسیون نجات غریق و غواصی تاكید كرد: مساله مهم در فدراسیون بروز بودن منجیان غریق است تا به بهترین نحو از اتفاقاتی كه در اماكن آبی رخ می دهد؛ پیشگیری كنیم. در این راستا منجیان غریق، غواصان و ... كه شامل 4821 نفر می شدند؛ آموزش دیدند.
خطرناكترین مكان ورزش های آبی بخصوص در فصل تابستان دریا است. 96 طرح برای ایمنی در دریا وجود دارد كه در هر طرح 4 منجی غریق مستقر شده است. 357 منطقه حادثه خیز وجود دارد كه 920 منجی غریق در این اماكن حضور دارند. 2575 نفر تا كنون در استان مازندران نجات پیدا كرده اند و متاسفانه 36 نفر مغروق داشته ایم كه از این تعداد 17 نفر در منطقه ممنوعه شنا می كردند و 5 نفر داخل طرح و 13 نفرشان در بخش های خصوصی و یك نفر هم در محلی كه غیرقابل دسترسی بود؛ از دست رفت. البته 28٪ كاهش در تعداد غرق شدگان در مازندران داریم.
وی درباره ساحل گیلان و گلستان هم توضیح داد: در سواحل استان گیلان 35 طرح و220 منطقه حادثه خیز وجود دارد. تا كنون 580 نفر نجات یافته وجود دارد و 25 نفر مغروق شده اند. در ساحل گلستان هم 2 طرح با حضور 15 منجی غریق وجود دارد. تا بحال 31 نفر نجات یافته وجود داشته و كسی غرق نشده است.
اسفندیاری تاكید كرد: منجیان غریق باید به وسایل بروز دسترسی داشته باشند و حقوق آنها به موقع پرداخت شود. وزارت كشور متولی امور دریا است و هنوز با وجود جلسات متعددی كه داشتیم به ساماندهی مناسب سواحل نرسیده ایم. اما در رابطه با دریا برنامه ریزی های مدونی داریم كه تعدادی منجی غریق را در اختیار آنها بگذاریم. در این راستا هیئت های استانی تلاش زیادی می كنند اما سازماندهی استان مازندران از استان گیلان مناسب تر است و باید در گیلان محل هایی را در نظر بگیرند كه مردم بتوانند از آب استفاده كنند.
در جنوب كشور هم سد ها و رودخانه ها نگران كننده تر هستند. برای مثال در استان خوزستان 190 كیلومتر رودخانه وجود دارد كه از بهم پیوستن كارون و دجله و فرات ایجاد شده است و باید ایمنی آن رعایت شود.
برنامه زنده مجله ورزش های آبی، یكشنبه 22 مرداد كاری از گروه مسابقات ورزشی و با اجرای حسین شریفی بود. این برنامه از ساعت 15:05 تا 16 یكشنبه ها ( بصورت یك هفته درمیان) از شبكه رادیویی ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع
ورزش ایران(ورزش های آبی)