ایسنا: پیراهن تیم ملی هندبال به رادیو ورزش اهدا شد

مدیر رادیو ورزش در دیدار با رییس فدراسیون هندبال و هیات همراه گفت: رادیو ورزش ضمن نقد منصفانه آمادگی كامل دارد كه مسابقات مهم هندبال را پوشش دهد.

1399/12/23
13:20

به گزارش ایسنا، مهدی آذرمكان تاكید كرد: هندبال یكی از رشته هایی است كه مورد توجه جوانان و نوجوانان ما بوده است و اگر برنامه ریزی مناسبی برای این ورزش صورت پذیرد و حمایت و پشتیبانی رسانه را داشته باشد قطعا روزهای خوشی در انتظار آن خواهد بود؛ همانطور كه برنامه ریزی مناسب و حمایت رسانه ای خوب موجب موفقیت بیشتر والیبال شد.

مدیر رادیو ورزش افزود: در حال حاضر یك برنامه اختصاصی در رادیو برای هندبال در نظر گرفته شده است و در برنامه های دیگر روزانه نیز اگر اتفاق مهمی در حوزه هندبال افتاده باشد، آن را پوشش می دهیم.

رئیس فدراسیون هندبال نیز ضمن تقدیر از رادیو ورزش اظهار كرد: حمایت رسانه ای از هندبال قطعا به موفقیت بیش از پیش این رشته ورزشی كمك خواهد كرد.

پاكدل با اشاره به اینكه رسانه و به ویژه رادیو ورزش را یار هشتم هندبال می دانیم، تصریح كرد: معتقدیم رادیو ورزش می تواند كمك زیادی به این رشته ورزشی كند.

وی از نقد منصفانه رسانه نیز استقبال كرد و افزود: نقد منصفانه و دقیق قطعا به بهبود روندها كمك خواهد كرد.

در پایان این دیدار، رئیس فدراسیون هندبال پیراهن تیم ملی هندبال و نشان فدراسیون را به مدیر رادیو ورزش اهدا كرد.

دسترسی سریع