احمد محمدنژاد جوان در فینال مسابقات جهانی كشتی آزاد برابر حریف قدرتمند روس مغلوب شد و به مدال نقره رسید.
به گزارش رادیو ورزش، در دیدارهای فینال و ردهبندی چهار وزن نخست كشتی آزاد مسابقات قهرمانی جهان، در وزن 61 كیلوگرم احمد محمدنژاد جوان در مرحله فینال به مصاف زائور اوگویف قهرمان المپیك و جهان از روسیه رفت كه در نهایت این دیدار با نتیجه 13 بر 2 به سود كشتیگیر باتجربه و قهرمان المپیك و جهان روس رسید و نماینده كشتی ایران صاحب مدال نقره جهانی شد.
احمد محمدنژاد جوان اولین بار است كه در مسابقات جهانی در رده بزرگسالان شركت میكند و در اولین آزمون سخت جهانی به مدال نقره رسید.
جوان در مرحله نیمه نهایی به مصاف كوم هیوك كیم از كره شمالی رفت كه با نتیجه 3 بر 2 از سد كوم هیوك كیم از كره شمالی گذشت و به دیدار فینال راه یافت.
وی در دور نخست با نتیجه 13 بر 2 جاشوا كرامر از اكوادور را مغلوب كرد. جوان در دور دوم با نتیجه 5 بر 2 از سد نورالدین نوروزاف از آذربایجان گذشت و به مرحله یك چهارم نهایی راه یافت. وی در دور سوم با نتیجه 8 بر 4 كمیل كریموف از اوكراین را شكست داده بود.