از ساعت به مدت

رادیو ورزش

المپيك 2020

نصراصفهانی: سلاح فروغی آمپول و سرم است

مربی تیم ملی تپانچه گفت: جواد فروغی هیچ دسترسی به سلاح ندارد و سلاحش آمپول و سرم است.

1400/05/21
11:20

به گزارش رادیو ورزش؛ محسن نصراصفهانی مربی تیم ملی تپانچه در خصوص كسب مدال فروغی در آرامش كامل در المپیك توكیو گفت: من فارغ‌التحصیل كارشناسی ارشد روانشناسی ورزش از دانشگاه تهران هستم. اصلی ترین فاكتور در برنامه‌ریزی هر مربی این است كه ورزشكار از نظر جسمی و تكنیكی و تاكتیكی در مدت زمان مشخصی به اوج برسد اما ورزشكاری موفق است كه از نظر ذهنی و روانی هم به سطح آمادگی خوبی برسد. ماهیت تمرینات من به شكلی است كه تلاش می‌كنم ورزشكارانم در مدت زمانی كه تا نقطه هدف هست مثلا المپیك یا بازی‌های آسیایی بتوانند از نظر ذهنی و روانی نیز به اوج برسند.

وی گفت: من از 6 ماه قبل از المپیك از كلیه اصحاب رسانه درخواست كردم كه اجازه دهند ورزشكاران بدون هیچ مصاحبه و حاشیه تمریناتشان را ادامه دهند و در آرامش كامل در مسابقات حاضر شوند. این موضوعات برای كسب مدال و حفظ آرامش ورزشكار خیلی موثر است.

مربی تیم ملی تپانچه در پاسخ به این سوال كه آیا فروغی جزو نیروهای مسلح بوده است گفت: هیچ ارتباطی ندارد. تیراندازی جنگی با تیراندازی ورزشی 100 درصد با هم متفاوت هستند. تیراندازی ورزشی برنامه‌ریزی و تمرینات خاص خودش را دارد و متفاوت است. نمی‌توان این دو مقوله را با هم مقایسه كرد. ضمن اینكه فروغی هیچ دسترسی به سلاح ندارد و سلاحش آمپول و سرم است.

نصراصفهانی در ادامه گفت: فروغی امدادرسان است. او به عنوان امدادرسان به منطقه سوریه اعزام شده و تنها كار امدادرسانی را در منطقه انجام داده بود. او جزو نیروی سپاه قدس هم نیست.

مربی تپانچه در خصوص رسیدن فروغی به اوج گفت: رنك فروغی 150 بود. از سال 98 كه من تیم را تحویل گرفتم و به مسابقات قهرمانی آسیا رفتیم توانست مقام سومی و سهمیه المپیك را كسب كند. بعد از آن در مسابقات جام جهانی اول شد و طلا گرفت. اكنون هم بعد از المپیك با 8000 امتیاز در رده نخست رنكینگ فدراسیون جهانی قرار دارد. فروغی رفته رفته توانست به اوج برسد.

وی در خصوص آغاز اردوهای جدید تیم ملی تپانچه برای حضور در بازی‌های آسیایی 2022 گفت: در اردوهای آمادگی المپیك تعداد محدودی ورزشكار یعنی تنها المپین‌ها و نفرات رزرو را در اختیار داشتیم. اكنون لازم است كه یك مسابقات كشوری و انتخابی برگزار كنیم تا بتوانیم تعداد 20 ورزشكار شامل 5 ورزشكار بزرگسال زن و 5 مرد، 5 ورزشكار جوان و نوجوان مرد و 5 زن را انتخاب كنیم و به اردو دعوت كنیم. در حین اردوها از این 20 نفر تعدادی ریزش انجام شود و بتوانیم نفرات اصلی را تا بازی‌های آسیایی به آمادگی برسانیم.

وی در خصوص زمان برگزاری مسابقه انتخابی گفت: باید فدراسیون جلسه فنی برگزار كند تا تاریخ دقیق مشخص شود و به مرحله اجرا برسد. اكنون به دلیل شیوع كرونا دلتا مقداری فدراسیون در محدودیت قرار گرفته است. وگرنه هدف ما این بود كه تا ما در مسابقات المپیك بودیم یعنی اوایل مرداد این مسابقات انتخابی برگزار شود، نتایج مشخص شود و ما كه برگشتیم برنامه را اجرا كنیم اما كرونا دلتا اجازه نداد برنامه ما اجرایی شود.

مربی تپانچه در خصوص نیازها و كمبودهای مورد نیاز در این رشته برای تكرار مدال آوری در بازی‌های آسیایی گفت: تیراندازی در سراسر دنیا جزو رشته های پرمدال است و تمام كشورها مخصوصا چین و كشورهایی پیشرفته روی این رشته سرمایه گذاری كرده اند. ما هم نیازمند امكاناتی هستیم تا بتوانیم حداكثر نفرات را به اردوها دعوت كنیم تا پشتوانه سازی شود. باید كنار فروغی و رستمیان تعداد بیشتری تیرانداز بایستند و رقابت كنند تا بتوانند به آمادگی خوبی برسند. همین كه ما نخبه های تیراندازی را در اردو در اختیار داشته باشیم، از نظر مهمات و ساچمه حمایت شوند و نیازمندی‌هایشان فراهم باشد و در اردوهای برون مرزی كه در برنامه گنجانده می شود شركت كنند، كفایت می كند.

انتهای پیام/

دسترسی سریع
المپیك 2020