از ساعت به مدت

شهسواری در «ایران قهرمان»: تحریم‌ها مانع تلاش تیراندازان نشد

در ویژه‌برنامه «ایران قهرمان» از شبكه رادیویی ورزش، مدیر روابط عمومی فدراسیون تیراندازی ضمن تشریح دستاوردهای اخیر این رشته، از كسب 17 مدال در مسابقات قهرمانی آسیا و چالش‌های تأمین تجهیزات به‌دلیل تحریم‌ها سخن گفت.

1404/11/22
14:27

به گزارش رادیو ورزش؛ محیا شهسواری، مدیر روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، همزمان با برگزاری چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در گفت‌وگو با ویژه‌برنامه «ایران قهرمان» به عملكرد اخیر تیراندازان ایران در میادین بین‌المللی پرداخت. این گفت‌وگو در جریان پوشش میدانی برنامه از راهپیمایی 22 بهمن انجام شد.

شهسواری با اشاره به افتخارات این رشته اظهار كرد تیراندازان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا كه به میزبانی قزاقستان برگزار شد، موفق به كسب 17 مدال شدند؛ پس از 8 سال بهترین نتیجه ایران در این رقابت‌ها محسوب می‌شود. وی همچنین به كسب مدال طلای المپیك توكیو توسط جواد فروغی اشاره كرد و از حضور و رقابت تیراندازان ایران در بازی‌های آسیایی و المپیك‌های اخیر سخن گفت.

مدیر روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با تأكید بر نقش بانوان در این رشته افزود كه چهره‌هایی چون الهه احمدی، نجمه خدمتی و هانیه رستمیان تجربه حضور در المپیك را داشته‌اند و فعالیت بانوان در تیراندازی «چشمگیر» است. او اعلام كرد تیم ملی در حال آماده‌سازی برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا است.

شهسواری در بخش دیگری از این گفت‌وگو به مشكلات تأمین تجهیزات اشاره كرد و گفت به‌دلیل تحریم‌ها، تأمین سلاح، فشنگ و قطعات مورد نیاز با دشواری همراه است، زیرا این تجهیزات باید از خارج كشور وارد شود. وی افزود با وجود این شرایط، تیراندازان ایران در رقابت‌های بین‌المللی حضور یافته و نتایج قابل توجهی كسب كرده‌اند. به گفته او، در سفری كه رئیس فدراسیون تیراندازی به مصر داشته، رئیس فدراسیون مصر از ورزشكاران ایران به‌عنوان الگو یاد كرده است.

در جریان این برنامه همچنین به حضور مسئولان و ورزشكاران رشته تیراندازی در راهپیمایی 22 بهمن اشاره شد؛ حضوری كه به گفته شهسواری در كنار سایر اقشار جامعه انجام شده است.

ویژه‌برنامه «ایران قهرمان» در بخش‌های دیگر نیز با برقراری ارتباط با استان‌های مختلف از جمله اردبیل و گلستان، آذربایجان، گیلان، مازندران، یزد به انعكاس حضور جامعه ورزش در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت.

دسترسی سریع
1 مناسبت