مراسم اختتامیه پویش رادیویی «تا پای جان برای ایران» با حضور مهدی آذرمكان مدیر رادیو ورزش و برگزیدگان و برنامهسازان مردمی برگزار شد.
به گزارش رادیو ورزش؛ مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان پویش رادیویی «تا پای جان برای ایران» ویژه تولیدات رادیویی كوتاه با موضوع حضور تیم ملی فوتبال كشور در رقابتهای جام جهانی 2022 قطر با حضور مهدی آذرمكان مدیر رادیو ورزش و سایر مدیران این شبكه رادیویی، مسعود پوراسكویی پیشكسوت رادیو ورزش، برگزیدگان و برنامهسازان مردمی این پویش سراسری در سالن جلسات ساختمان شهدای رسانه ملی برگزار شد.
مهدی آذرمكان مدیر شبكه رادیویی ورزش در مراسم اختتامیه پویش «تا پای جان برای ایران» مطرح كرد: تیم شبكه رادیویی ورزش در مقطع جامجهانی، هم رادیو ورزش و هم رادیو جامجهانی را هدایت كرد تا برنامهها ومسابقات به خوبی پوشش داده شود. فعالیتهای مختلفی هم از جمله برگزاری این پویش باعث شد تا بتوانیم از ظرفیت مردمی هم بهرهمند شویم.
آذرمكان ادامه داد: ما همه تلاش خود را كردیم تا پوشش این مسابقات مخاطب پسند باشد. پس از اتمام بازیها، هم رادیو جامجهانی و هم رادیو ورزش و ایرانصدا طبق آمارهای به دست آمده بازتاب بسیار خوبی در بین مردم داشت و در مجموع حدود 38 درصد مخاطب داشت.
وی تصریح كرد: در دوره جدید ریاست محترم رسانه ملی جناب آقای دكتر جبلی از ابتدای حضورشان موضوع تحول در برنامهسازی را مطرح كردند. همكاران من در رادیو ورزش با تشكیل اتاق فكرهای مختلف و دریافت ایدههای خلاقانه اقداماتی را برای این تحول در نظر گرفتند. ب اتوجه به تاكید ریاست محترم سازمان بر مردم و حضور آنان در رسانه رادیو ورزش به نوبه خود برنامه ریزی مناسبی در این خصوص انجام داد. اولین قدمها تشكیل چنین پویشهایی بود كه ما راهاندازی كردیم. البته در «جشنواره صدای ورزش» كه بخش مردمی آن بسیار فعال بود، استعدادهایی را نیز كشف و این استعدادها را وارد حوزه برنامهسازی كردیم.
مدیر رادیو ورزش گفت: از شركتكنندگان مرمی كه در جشنوارههای رادیو ورزش حضور داشتند، كارهای مختلفی خواستیم و در برنامههای گوناگون از آنان استفاده و حتی در جشنوارههای آتی به آنان كار سفارش میدهیم. از افراد مردمی كه بیرون از رادیو ورزش بوده و علاقهمند به تولیدات رادیویی و ورزشی هستند هم استقبال میكنیم. ما برنامه و طرحهایی را هم از جمله باشگاه ورزش یاران داریم و تلاش خواهیم كرد از همه استعدادهای موجود در رسانههای ورزش كشور استفاده كنیم.
آذرمكان با اشاره به ظرفیت بسیار بزرگ كانال صدای ورزش بانوان افزود: این كانال هنوز در ابتدای راه قرار دارد. در بسیاری از رشتهها هنوز متخصص خانم كه بتواند مسابقات را گزارش كند، نداریم. مسابقات مختلفی را به صورت زنده توسط گزارشگران خانم پوشش میدهیم، اما در خیلی از مسابقات گزارشگران خانم نداریم. خانمها میتوانند در این حوزه هم ورود پیدا كنند. از همان ابتدا هم گفتیم كه این كانال توسط بانوان اداره میشود. این فرصت و ظرفیت ویژهای است كه بانوان بتوانند از آن استفاده كنند.
در ادامه محمدرضا خاكپور مدیر گروه فرهنگ و علوم ورزشی رادیو ورزش ضمن خوش آمدگویی به حاضرین اظهار كرد: مفتخریم در خدمت برگزیدگان مسابقه سراسری و برنامهسازان مردمی كه طی سال در برنامههای مختلف با ما همكاری داشتند و ما از فكر خلاقانه آنان استفاده كردیم. تشكر میكنم از مدیر محترم شبكه كه از ابتدای حضورشان در رادیو ورزش همواره اهتمام داشتند به امر برنامهسازی مردمی و اتفاقاتی كه در یكی دو سال گذشته رخ داد در راستای تقویت جایگاه برنامهسازان مردمی در شبكه ورزش بود. وی ادامه داد: ما سال گذشته جشنواره مردمی «صدای ورزش» را داشتیم كه ابتدای سال جاری اختتامیه آن برگزار شد.
وی ادامه داد: این جشنواره دارای دبیرخانه دائمی است و یكی از بخشهای مهم آن حضور برنامهسازان مردمی است. افرادی كه در مراسم اختتامیه آن جشنواره صاحب امتیاز شدند، در برنامههای ما نقش ایفا میكنند و طی همین چند ماه اخیر جایگاه خوبی را كسب كردند. حتی این افراد به سایر شبكههای استانی هم معرفی شدند. در اواسط سال جاری هم برنامه "نیمكت" بر اساس حضور برنامهسازان مردمی و مخاطب محور به پیشنهاد جناب آذرمكان روانه آنتن شد كه روزانه 2 الی 3 نفر از افراد علاقهمند به برنامهسازی در تولید برنامههایی همچون پادكست، گزارشگری ورزرشی، مصاحبه، ساختارهای نوین و كوتاه در برنامه آمده و مورد ارزیابی مخاطبان قرار میگیرند. رقابتی در این برنامه صورت گرفته و جوایزی اهدا شده تا مسیری برای ارتقا این تولیدات پیش بینی شود.
خاكپور با اشاره به پویش "تا پای جان برای ایران" بیان كرد: بخش مهم این رویداد هم بخش برنامهسازان مردمیبود كه تولید پادكستهای رادیویی و فعالین اجتماعی كه میخواستند ندای هواداری خود را برای تیم ملی ایران به تصویر بكشند. در قسمتهای مختلف این پویش از جمله عكس، پادكست رادیویی، شعار هواداری، شعر و سرود كارهای بسیار خوبی ارسال شد.
مدیر گروه فرهنگ و علوم ورزشی رادیو ورزش ضمن اشاره به سند تحول رسانه ملی گفت: هدفی هم داشتیم كه این برنامهها ارتقا كیفی داشته باشد. به همین جهت پس از این مراسم كارگاه آموزشی در سه بخش پادكستهای رادیویی، ساختارهای نوین رادیویی و گزارشگری رادیویی برگزار خواهد شد. رویكرد رادیو ورزش به منظور كادرسازی نیروهای علاقهمند و خلاق است. در عین حال ساز و كارهای مناسبی هم برای حضور این افراد در شبكه در نظر گرفته شده است. اساسا در طرح تحول رسانه ملی هم رویكرد به سمت حضور نیروهای خلاق مردمی خواهد بود.
در خاتمه مسعود پوراسكویی گوینده، مجری و گزارشگر پیشكسوت شبكه رادیویی ورزش عنوان كرد: شبكه رادیویی ورزش جای خود را در بین مخاطبان پیدا كرده است. یكی از وظایف این شبكه پوشش زنده تمامی مسابقات است و همكاران من در طول برگزاری بازیهای جامجهانی این كار را به خوبی انجام دادند. گزارشگران ما با سایر گزارشگران متفاوت هستند. زمانی كه میخواهند یك مسابقه را گزارش كنند پیش از آن بسیار مطالعه میكنند. در حال حاضر هم كانال صدای ورزش بانوان مدتی است راهاندازی شده و مسابقات بانوان را هم پوشش میدهیم.
همچنین برگزیدگان این پویش ملی به شرح ذیل با دریافت هدیه و لوح مورد تقدیر قرار گرفتند: بخش مردمی رتبه برتر عكس هواداری - ابوالفضل، محمد و علی آقاجانی؛ بخش برنامههای مستند رتبه برتر: برنامه به خاطر پرچم - سید محمدمهدی ركنی حسینی؛ بخش مردمی تولید پادكست رتبه برتر: برنامه خوابگاه دختران - نرگس داشادیان؛ بخش برنامههای با ساختار آنونس رتبه برتر: ساخت آنونس ایران - فاطمه رفیعی؛ بخش مردمی تولید پادكست رتبه دوم: برنامه طرفدار توام - سعید غزنوی
انتهای پیام/