معصومه كیانی اولین گزارشگر بانویی است كه از طرف كانال صدای ورزش بانوان با حضور در محل برگزاری پنجمین دوره بازیهای همبستگی كشورهای اسلامی، رقابتهای بانوان ورزشكار كشورمان را به صورت مستقیم گزارش كرد.
به گزارش رادیو ورزش؛ كانال «صدای ورزش بانوان» برای نخستین بار با اعزام گزارشگر خانم به محل برگزاری پنجمین دوره بازیهای همبستگی كشورهای اسلامی، این مسابقات را به صورت زنده پوشش داد.
معصومه كیانی از گزارشگران فعال كانال تخصصی صدای ورزش بانوان و رادیو ورزش است كه با حضور در قونیه تركیه، گزارشهای لحظهای ارسال میكرد. به همین منظور با این بانوی گزارشگر به گفتوگو نشستیم.
كیانی در ابتدا از تلاشهای مستمر مدیر رادیو ورزش برای اعزامش به قونیه عنوان كرد: آقای آذرمكان مدیر رادیو ورزش و برخی دیگر از دوستان، بسیار تلاش كردند تا این اتفاق برای من رخ دهد. این فرصت را به وجود آوردند تا من این تجربه را كسب كنم. تجربه بزرگ و گرانبهایی بود. البته من پیش از این در رقابتهای پارآسیایی و پارالمپیك به صورت شخصی حضور داشتم، اما برای نخستین بار بود كه از طرف رسانه ملی و كانال صدای ورزش بانوان با پیگیریهایی كه انجام شد، توانستم در هفته دوم بازیها به قونیه اعزام و مسابقات را به صورت زنده پوشش دهم.
وی افزود: تجربه بسیار خوبی بود چرا كه من هم باید به صورت تصویری و هم صوتی گزارشهایی را ارسال میكردم. همچنین گزارشهای زنده برخی از مسابقات بانوان را هم از طریق موج رادیو و هم از طریق نرمافزار ایرانصدا برای كانال تخصصی صدای ورزش بانوان پوشش دادم.
گزارشگر كانال رادیویی ورزش بانوان با اشاره به انجام همزمان چندین كار گفت: در این مدت گزارش تصویری و صوتی مسابقات را پیش از آغاز و در محل تمرین، گفتوگوهایی با مربیان و ملیپوشان، مراسم اهدای مدال و روی سكو رفتن ورزشكاران را تهیه و ارسال میكردم. كار دشواری بود، اما برای من بسیار جذاب بود. در این مدت كه شانس حضور در كنار ورزشكاران را داشتم، با آنان زندگی كردم و بیشتر با روحیات و شرایط آنان در مسابقات آشنا شدم.
وی افزود: یك اتفاق دیگری كه در جریان مسابقات رخ داد، حضور بانوان ورزشكار و با حجاب كشورهایی همچون یمن، مالزی، اندونزی و تركیه بود كه با حریفان خود به رقابت میپرداختند. با توجه به میزبانی تركیه در این رقابتها، شرایط سختی را برای ما فراهم كرده بود. به عنوان مثال در برخی از رشتهها همه چیز بستگی به نظر داور داشت. متاسفانه رزیتا علیپور بانوی كاراتهكای كشورمان هم از این قاعده مستثنی نشد و داور او را اخراج كرد. این برای دختران ورزشكار ما ناراحت كننده بود و من در لحظه دیدن اشك ورزشكاران، ناراحت میشدم. از طرفی اشك شوق برخی از ورزشكاران همچون گیسا بایبوردی كه مدال طلای مسابقات تیراندازی با كمان را كسب كرد، برای من بسیار شیرین و دلچسب بود.
كیانی ضمن ابراز خرسندی از افتتاح كانال صدای ورزش بانوانو تصریح كرد: گزارش بازیهای بانوان در این مسابقات به صورت زنده از كانال صدای ورزش بانوان پخش شد كه این یك اتفاق جدیدی هم برای این كانال و هم برای شبكه رادیویی ورزش است. اینكه یك خانم بتواند به صورت مستقیم این مسابقات را انعكاس دهد قطعا شروع خوبی برای رشد و پیشرفت سایر گزارشگران خانم است. امیدوارم بانوان بیشتری در این حوزه شكوفا شده و بتوانند توانمندیهای خود را به دیگران بروز دهند.
كیانی گفت: چنین مسابقاتی همانطور كه برای ورزشكاران یك میدان بزرگی برای كسب تجربه است، قطعا برای من هم به عنوان گزارشگر خانم یك فرصت خوب و تجربه بسیار بزرگی بود. این اتفاقات میتواند به ما كمك كند تا هم در ساخت و تهیه مستند قوی عمل كنیم و هم برای مردمی كه در اینجا حضور ندارند و میخواهند از واقعیات مطلع شوند آنچه را كه مشاهده كرده را روایت كنیم و بگوییم كه حواشی گوناگونی هم در مسابقات وجود داشته و فقط نتیجه بازیهای ورزشكاران را انعكاس ندهیم.
این گزارشگر رادیویی در خاتمه تاكید كرد: كانال صدای ورزش بانوان میتواند در كار خود پیشرفت كرده و موفق عمل كند. شروع هر كاری سخت است و مسائلی را به دنبال دارد، اما پس از پیدا كردن راه خود میتواند در مسیر درست گام برداشته و موفقیت و نظر سایرین را هم به خود جلب كند. قطعا تعداد زیادی از بانوان ورزشكار هستند كه نیاز به دیده شدن و توجه بیشتری دارند. ما در این كانال مختوص بانوان میتوانیم این اتفاق را رقم بزنیم.
انتهای پیام/