از ساعت به مدت

كارشناس با سابقه رادیو ورزش: گزارشگر ورزشی باید بتواند مخاطب غیرتخصصی را هم به ورزشی كاملا تخصصی جذب كند

صدرالدین كاظمی پیشكسوت، كارشناس و گویند شبكه رادیویی ورزش در خصوص بخش‌ گزارشگری جشنواره ملی "صدای ورزش" گفت: گزارشگران باید تخصص لازم را در ورزش تخصصی خود داشته باشند.

1401/04/04
10:20

به گزارش روابط عمومی رادیو ورزش؛ صدرالدین كاظمی پیشكسوت، كارشناس و گویند شبكه رادیویی ورزش در خصوص یكی از بخش‌های اصلی جشنواره ملی "صدای ورزش" اظهار داشت: گزارشگر یعنی ویترین شبكه، هرچه تمیز‌تر و بهتر اقبال عمومی بیشتر می‌شود. گزارشگری فقط توصیف رویداد و صداسازی با استفاده از اصوات كوتاه و بلند و ایجاد هیجان كاذب نیست. از نظر من جریان‌سازی ذهنی، روحی و حتی فیزیكی است. گزارشگر باید بتواند شنونده و بیننده غیرتخصصی را هم به ورزشی كاملا تخصصی جذب نماید. باید عطش شنیدن و دیدن را در وجود شنونده و بیننده، دائمی سازد. باید مخاطب خود را به این باور برساند كه او را صاحب آموزه‌ها و تجربه‌های جدیدی می‌كند.

وی افزود: بدیهی است این هنر از گزارشگرانی برمی‌آید كه تخصص لازم را در ورزش تخصصی خود داشته باشند. اطلاعات دقیق، صدای خوب، لحن گرم، شیوایی كلام، دایره وسیع كلمات و جملات، احاطه لازم وكافی به ادبیات و تاریخ حماسی، هوشمندی لازم برای پرداخت مبارزه و مسابقه‌ای معمولی و تبدیل آن به مصافی حماسی‌، شناخت خط قرمزها، شناسایی استعدادها، قدرت پیش‌بینی و... از جمله ویژگی‌های گزارشگران مجرب محسوب می‌شود.

كاظمی با اشاره به شناخت استعدادها گفت: به اعتقاد من استعدادها حتی بهترین آنان باید آموزش ببینند و تجربه كسب كنند. آنان باید پله پله بالا آمده تا به عنصر و عضوی كارآمد تبدیل شوند. استعدادها و یا علاقه‌مندان باید فراخوان شوند و با عبور از مراحل آموزشی و تجربی به پختگی لازم برسند. بر این اساس توانایی‌ها وتلاش‌هایی كه انجام دادند را به كار بگیرند.

كارشناس با سابقه رادیو ورزش در خاتمه تصریح كرد: رادیو ورزش باید مرجع ورزش كشور و پیشرو هر حركتی در ورزش كشور باشد. باید موجی ایجاد كند كه دیگران را به دنبال خود بكشاند. این جایگاه با استقلال فكری و مادی شبكه، استفاده از بهترین متخصصان و كارآمدترین كارشناسان، و نقشه راه دقیق و مبتنی بر حقیقت ورزش به دست می‌آید.

انتهای پیام/

دسترسی سریع
1 مناسبت