نایب رئیس بانوان فدراسیون اسكی در ارتباطی با برنامه ایراندخت از شرایط و وضعیت اسكی بازان برای حضور در رقابت های جهانی زمستانی خبر داد.
به گزارش رادیو ورزش؛ فاطمه كیا دربند سری نایب رئیس بانوان فدراسیون اسكی در گفت و گو با برنامه ایراندخت درباره سهمیه بازی های المپیك زمستانی اظهار داشت: رشته اسكی آلپاین با سهمیه یك خانم و یك آقا و در اسكی صحرانوردی با سهمیه یك آقا در لیست اصلی و یك خانم در لیست انتظار در المپیك شركت می كنند. 17 ژانویه وضعیت لیست اصلی اعلام و تا 20 ژانویه هم اسامی لیست انتظار ما مشخص خواهد شد.
وی با اشاره به وضعیت واكسن های ورزشكاران اعزامی تصریح كرد: ما حدود 30 ورزشكار را به كمیته ملی المپیك معرفی كرده كه از این بین نفرات برتر برای رقابت های المپیك مشخص می شوند. جلسات و مكاتباتی هم برای واكسن ورزشكاران با كمیته پزشكی داشته و مشكلی در این زمینه نداریم. در مورد مسابقات و رویدادهایی كه وجود دارد، هر واكسنی كه ملی پوشان تزریق كرده باشند از طرف هیات برگزاركننده مسابقات مورد تایید قرار می گیرد. ورزشكاران المپیكی هم واكسن سینوفارم دریافت كردند.
كیا دربند سری از وضعیت اردوها گفت: امسال اردوهای آمادگی جسمانی را برای ورزشكاران به صورت غیرمتمركز زیر نظر فدراسیون و در استان ها برگزار كردیم. همزمان با شروع به كار پیست اسكی توچال اردوها را به صورت متمركز و در آكادمی ملی المپیك برپا خواهیم كرد. در آذر ماه هم بازیكنان اسكی آلپاین و صحرانوردی را به مسابقات بین المللی تركیه كه در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شده است، اعزام می كنیم.
نایب رئیس بانوان فدراسیون اسكی مسابقات المپیك را اینگونه ارزیابی كرد: خیلی نباید انتظارات ما دور از واقعیت باشد. در كشورهای اروپایی و آسیایی مسابقات جام جهانی آغاز اما ما هنوز باید انتظار شرایط آب و هوایی مساعد در پیست ها را بكشیم تا تمرینات خود را شروع كنیم. در حدی كه ورزشكاران ما در آن مسابقات حضور پیدا می كنند، رتبه آنان نسبت به سال قبل بهتر شده و اختلافشان با حریفان خود بهتر شود برای ما اهمیت دارد. در رشته اسكی تمرینات اكثر كشورها از مهر ماه شروع می شود. یعنی ورزشكاران از چند ماه قبل تمرینات خود را آغاز كردند. ورزشكاران ما هنوز تمرینات خود را شروع هم نكردند و همین كه كسب سهیمه كرده و در آن رویدادها حضور داشته باشند كفایت می كند. این فدراسیون تنها پرچمدار بازی های المپیك زمستانی است و این تنها پرچمدار به دلیل عدم توانایی در كسب بهترین مقام، نمی تواند در این رویداد جهانی حضور نداشته باشد.
او در پایان از وجود وسایل و مشكلات در این زمینه خاطرنشان كرد: وسایل پیشرفته ای كه در حال حاضر در سایر كشورها وجود دارد متاسفانه در ایران نداریم. یك ورزشكار حرفه ای نمی تواند از آن استفاده كند. باید در پیست اصلی و با مانع و میدان تمرین كند. اگر دستگاهی هم وارد كشور شود كارایی لازم را نخواهد داشت. ما در حال تلاش هستیم تا ورزشكاران ما قبل از مسابقات تركیه به اتریش اعزام شوند تا تمرینات روی برف خود را انجام دهند. قبل از مسابقات زمستانی هم قطعا 6 مسابقه در كشور خواهیم داشت.
انتهای پیام/