در برنامه "گلخونه" شنبه 5 مهر، دكتر سهیلا ساكی، روانشناس، درباره بحث كمرویی نكاتی را ارائه كرد.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر سهیلا ساكی، روانشناس، در ارتباط با بحث كمرویی گفت: اگر شما فرد كمرویی هستید، نخست باید مسئولیت این كمرویی را بپذیرید. كمرویی خیلی بحث غیرعادی نیست و جزء رفتارهای طبیعی است؛ اما در برخی كارها مخصوصاً تعاملات اجتماعی اگر بخواهیم جایگاهی داشته باشیم، باید یك سری تكنیك ها را یاد بگیریم تا بتوانیم به شرایطی كه می خواهیم دست پیدا كنیم.
این روانشناس در گفتگو با برنامه "گلخونه" رادیو ورزش تأكید كرد: نكته ای كه به افراد كمرو توصیه می كنم، این است كه نگرش مثبتی در ارتباط با بحث كمرویی خود داشته باشید و خیلی توجیه منفی و غول آسایی از كمرویی نداشته باشید. اینطور تحلیل كنید كه من هم مثل بسیاری از انسان ها فرد كمرویی هستم و با آگاهی و كسب دانش و تجربه سعی می كنم این كمرویی را كم كنم. بنابراین داشتن نگرش مثبت نسبت به كمرویی اولین راهكار مقابله ای است.
وی، افزود: اگر در زندگی اطرافیان جستجو كنیم، می بینیم افرادی كه رشد كرده اند، صد درصد ارتباط كلامی خوبی داشته اند. بنابراین دومین راهكار مقابله ای برای كاهش كمرویی، یادگیری مهارت مكالمه است. برای گفتگو و ارتباط خوب برقرار كردن، حتماً باید سراغ مطالعه كتاب رفت. كتاب های زیادی راجع به آیین سخنوری و فن بیان وجود دارد كه برای بیان خوب بسیار كمك كننده خواهد بود.
وقتی با كسی صحبت می كنیم حتماً چهره به چهره باشیم و به طرف مقابلمان نشان دهیم كه با توجه، تمركز و علاقمندی به صحبت هایش گوش می دهیم. حتماً با سر حرف های او را تأیید كنیم.
شما می توانید از طریق فایل صوتی پیوست شنونده صحبت های كامل این متخصص حركات اصلاحی باشید.
برنامه "گلخونه" امروز با اجرای شهریار شهریاری روی آنتن رفت. این برنامه با محوریت ترویج سبك زندگی اسلامی ایرانی با هدف ایجاد و تقویت انگیزه برای بهبود وضعیت سواد حركتی در نهاد خانواده ساعت 10 هر روز به مدت 60 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.
لطفا سوالات، پیشنهادات و انتقادات خود را از طریق پیامك به شماره 30000306 و یا تماس با شماره تلفن های 22021387 و 22021388 با كارشناسان ما در میان بگذارید تا در برنامه "گلخونه" پاسخگوی شما شنونده محترم رادیو ورزش باشند.