گلخونه شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10 تا 11:25 به مدت 85دقیقه

راه های پیشگیری از تشنگی در ماه مبارك رمضان

دكتر فریبا كوهدانی، دكترای تغذیه و رژیم درمانی، در برنامه "گلخونه" رادیو ورزش راه های پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان را تشریح كرد.

1399/02/08
10:30

به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر فریبا كوهدانی، دكترای تغذیه و رژیم درمانی، در ارتباط با كم آبی و راه های پیشگیری از تشنگی در ماه مبارك رمضان اظهار داشت: یكی از مشكلات شایعی كه ممكن است در ایام روزه داری با آن مواجه شویم، حس تشنگی است. ما با یك انتخاب غذایی صحیح می توانیم این حس را كاهش دهیم.
این رژیم شناس، خاطرنشان كرد: یكی از نكات مهم این است كه مراقب دریافت میزان كافی مایعات در فاصله افطار تا سحر باشیم و سعی كنیم از مقدار كافی مایعات حتماً استفاده كنیم.
وی، در خصوص وعده سحری و نكات تغذیه ای آن گفت: در این وعده باید سعی كرد از خوردن غذاهای شور، چرب و شیرین خودداری كنیم. هر 3 عامل می تواند به تشدید حس تشنگی در طی روز منجر شود. اصولاً وقتی غذای شیرین می خوریم، موجب افزایش حجم ادرار خواهد شد. غذاهای شور تمایل مصرف آب را افزایش می دهند و ما برای دفع مقادیر اضافی نمك نیاز به آب بیشتر پیدا می كنیم. غذاهای چرب نیز به همین شكل تمایل به مصرف آب را بالا می برند.
دكتر كوهدانی تأكید كرد: در وعده سحری باید حتماً یك سهم میوه را داشته باشیم و سبزیجات را چه به فرم سالاد یا سبزیجات پخته داخل غذا مصرف كنیم. گروه سبزیجات و میوه ها علاوه بر اینكه خود دارای مقادیر بالایی از آب هستند به دلیل فیبر بالایی كه دارند، می توانند حس تشنگی را كاهش دهند.
وی، افزود: نكته مهم دیگر نوع نوشیدنی هایی است كه انتخاب می كنیم. بنده توصیه می كنم از خوردن چای پررنگ در وعده سحر حتماً خودداری شود. از مایعاتی مثل آب و شیر هم در این وعده می توادن استفاده كرد.
شما می توانید از طریق فایل صوتی پیوست صحبت های دكتر دكتر فریبا كوهدانی، دكترای تغذیه و رژیم درمانی را شنونده باشید.
برنامه گلخونه، روزهای شنبه تا پنج شنبه هر هفته، ساعت 10:00 به مدت 90 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.

دسترسی سریع
گل خونه