برنامه "جهان فوتبال" روز شنبه 23 تیر ماه با حضور مسعود رضائیان، از مدیران ورزشی كشور به موضوع دستاوردهای فوتبال كشور ما از جام جهانی اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ مسعود رضائیان، از مدیران ورزشی كشور با مثبت ارزیابی كردن دستاوردهای رقابتهای جام جهانی در این رابطه اظهار كرد: دستاوردهای جام جهانی برای فوتبال جهان و از جمله فوتبال كشور ما را می توان به 3 دسته عمده تقسیم كرد. در وهله نخست بعد فرهنگی و اجتماعی آن است كه در طول یك ماه برگزاری جام جهانی همچون یك دهكده جهانی همه ملتها بدون توجه به اختلافات سیاسی، رنگ، نژاد، مذهب و زبان در كنار یكدیگر قرار گرفتند و نشان دادند كه انسانها از یك جنس هستند.
وی ادامه داد: مردم همه كشورها محو تماشای فوتبالی شدند كه باعث شده بود برای مدت كوتاهی ناراحتی هایشان را فراموش كنند. در كشور ما نیز شادی، نشاط و غرور ملی به لطف بازیهای خوب تیم ملی افزایش یافت. بعلاوه از بعد اقتصادی هم به دو شكل مستقیم و غیر مستقیم برای میزبان و كشورهای شركت كننده درآمد و اشتغال ایجاد كرده بود. برای مثال درآمد حاصل از تبلیغات یا پاداش صعود به مراحل مختلف مسابقات و ... .
رضائیان تصریح كرد: درس بزرگی كه این جام بهمراه داشت پیروزی تیمها بر ستاره ها و نامها بود. به عبارتی تیمهایی كه با نام و ستاره آمدند؛ مغلوب تیمهایی شدند كه كمتر ستاره داشتند و بیشتر تیم بودند. این موضوع می تواند درس بزرگی برای لیگهای ما باشد كه صرف اسم و نام تضمین كننده موفقیت و پیروزی نیست. بحث دیگر رسیدن به خودباوری و اعتماد به نفس بازیكنان كشورمان است و اینكه متوجه شدند كه می توانند در مقابل بازیكنان بزرگی مثل اسپانیا و پرتغال بایستند و نتیجه آبرومندی را كسب كنند. همچنین درسی بود برای دوره بعدی كه نه تنها از تیمهای بزرگ نترسیم بلكه میل به پیروزی و شكست دادن تیمهای پرستاره هم در ما بیشتر شود. بعلاوه این جام را باید یك كارگاه آموزشی علمی و عملی مناسب برای مربیان كشور دانست.
برنامه "جهان فوتبال" روز شنبه 23 تیر با اجرای مهدی شكری پخش شد. این برنامه شنبه ها ساعت 16:05 به مدت 55 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.