رئیس فدراسیون تنیس روی میز اعلام كرد: برادران عالمیان بهویژه نوشاد از نظر نبوغی كه در تنیس روی میز از خودش بروز داده یك استثنا هستند.
مهرداد علیقارداشی، رئیس فدراسیون تنیس روی میز در گفتوگو با برنامه جهان ورزش رادیو ورزش در خصوص نتایج حضور تنیس روی میز ایران در بازیهای آسیایی هانگژو گفت: دعا میكردیم بتوانیم مدال برنز جاكارتا 2018 را تكرار كنیم ولی به دلیل صبر و تلاش و كارتیمی و كمك خداوند، دو مدال برنز به دست آوردیم.
وی افزود: در هانگژو، بیشترین شانس را برای خودمان در بخش دوبل، بعد تیمی و بعد انفرادی قائل بودیم.
عضو هیئت اجرایی كمیته ملی المپیك در مورد مشكلاتی كه پیش از بازیها با كمیته ملی المپیك در خصوص تعداد نفرات اعزامی بروز كرد و اینكه به نظر میرسید كه این كمیته، شناخت كافی در مورد شرایط تنیس روی میز ما و كیفیت بازیكنان ندارد، اظهار كرد: ما در كمیته ملی المپیك، پیشنهادمان را بر اساس نظر كارشناسی دادیم ولی تصمیم نهایی با ستاد عالی بازیها بود كه با نظر خود، افرادی را حذف و افراد دیگری را اضافه میكرد البته با توجه به اینكه اعزام كاروانی با نفرات كامل، مسئولیت ما را هم نسبت به نتایج به دست آمده افزایش میداد به ویژه آنكه در بخش بانوان، فضای بسیار كمی برای موفقیت وجود داشت، من چندان اصراری در بخش بانوان نداشتم ولی در بخش مردان به دلیل سابقه كسب یك مدال برنز در سال 2018، انتظار داشتم نه یك كاروان كامل 5 نفره بلكه دست كم چهار نفر اعزام شوند.
وی اضافه كرد: در آغاز مجوز اعزام یك آقا و یك خانم را داشتیم، پس از یك هفته گفتند دو نفر آقا، كه من زیر بار نرفتم زیرا با اعزام دو نفر نمیتوانستیم هم تیم دوبل مناسبی داشته باشیم و هم برای انفرادی، بازیكن مورد نظرمان را همراه ببریم زیرا برای تیم دوبل، برادران عالمیان و برای انفرادی امیرحسین هدایی مناسب بودند. در نهایت با اصرار ما، مجوز اعزام سه نفر به این مسابقات صادر شد كه خوشبختانه نتیجه خوبی هم گرفتیم.
علیقارداشی در پاسخ به این پرسش كه آیا این موفقیت ادامهدار خواهد بود و یا با دلخوشی به آن، متوقف خواهیم شد، تصریح كرد: آنچه میتواند موفقیت ما را از بین ببرد، غرور است.
وی ضمن اعلام اینكه در طول هشت سال گذشته از سال 1394 تا كنون ما در هیچ مسابقهای سوای نتیجه، ضعیف ظاهر نشدهایم، مسابقات پیونگ چانگ را مثال زد و گفت: در این مسابقات، هر چند نتیجه نگرفتیم ولی شایستگی كسب مدال را داشتیم. اتفاقات اخیر هم نشان داد كه تنیس روی میز ما همواره در حال پیشرفت است.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در مورد اینكه معمولا در ورزشهای راكتی، هزینهها به عهده خود ورزشكاران است و آیا نباید این هزینه ها را دست كم برای بازیكنانی كه شایستگی بالایی را از خود نشان دادهاند تامین كرد، گفت: تعداد مسابقاتی كه سالانه در ردههای سنی مختلف انجام میشود آن چنان زیاد است كه منابع دولتی ما پاسخگوی بخشی از هزینههای این مسابقات هم نیست و ما تلاش میكنیم از منابع غیر دولتی و اسپانسرها استفاده كنیم.
وی در پاسخ به این پرسش كه در ورزش تنیس روی میز، چه زمانی نسل بعدی و چهرههای جدید در بین نفرات اصلی ظاهر خواهند شد، تاكید كرد: این اتفاق در میان مدت، امكان پذیر است.
علی قارداشی اعلام كرد: برادران عالمیان بهویژه نوشاد از نظر نبوغی كه در تنیس روی میز از خودش بروز داده یك استثنا هستند.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز به امیرحسین هدایی به عنوان چهره جدید این ورزش اشاره كرد كه در هشت سال گذشته بتدریج از نظر رنكینگ جهانی در جایگاهی بالاتر از نیما عالمیان قرار گرفته و در فینال تمام ایرانی رقابتهای كشورهای اسلامی در قونیه هم نیما عالمیان را شكست داده است.
علیقارداشی بیان كرد: برای نخستین بار موفق شدیم در انفرادی هر كدام از ردههای سنی جوانان و نوجوانان مسابقات تنیس روی میز قهرمانی جهان كه كمتر از دو ماه دیگر در اسلوونی برگزار می شود به ترتیب توسط امیرمهدی كشاورزی و بنیامین فرجی یك سهمیه بگیریم.
وی اضافه كرد: تلاش میكنیم این افراد سریعتر در سطح بازیكنان بزرگسال ما قرار بگیرند.
علیقارداشی در مورد تنیس روی میز بانوان گفت: در بخش بانوان كار مشكل تری داریم و باید تلاش بیشتری كنیم.مشكل ما در اینجا این است كه اسپانسرها در بخش بانوان، تمایل كمتری نشان می دهند. به سرمربی بانوان ورزشكار تنیس روی میز هم گفتم ما تلاش بیشتری می كنیم، دختران هم باید سعی كنند با افزایش سطح فنی، رنكینگ بالاتری به دست آورند.
برنامه جهان ورزش ویژه ورزش های راكتی، روزهای دوشنبه راس ساعت 15:00 از رادیو ورزش موج fm ردیف 92 مگاهرتز پخش می شود.
انتهای پیام/