برنامه "از فوتبال چه خبر؟" دوشنبه 20 بهمن با ناظم الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتسال درباره شرایط تیم ملی گفتگویی انجام داد.
به گزارش رادیو ورزش؛ ناظم الشریعه، سرمربی تیم ملی فوتسال، در خصوص مسابقات مهم تیم ملی و شرایط آماده سازی بازیكنان گفت: امسال با توجه به شرایط كرونا، سال خلوتی داشتیم. حدود 4 ماه قبل یك بازی با ازبكستان انجام دادیم. هفته قبل در كمیته فوتسال جلسه ای داشتیم و برنامه ریزی صورت گرفت. با توجه به اینكه مسابقات جام ملت های آسیا لغو شده است، سعی كردیم برنامه مناسبی برای جام جهانی درنظر بگیریم. قرار شد با سازمان لیگ همكاری خوبی داشته باشیم تا انشالله از فیفادی فروردین استفاده كنیم. فرصت اسفند هم به لیگ دادیم تا بازیها مستمر انجام شود و از طرفی برای شش ماه اول سال 1400 آمادگی داشته باشیم.
ناظم الشریعه افزود: با توجه به اینكه یك فیفادی بیشتر نداریم، در حال نامه نگاری هستیم كه بتوانیم خارج از فیفادی هم بازی تداركاتی انجام دهیم تا انشالله شهریور ماه با شرایط مناسب در مسابقات جام جهانی شركت كنیم.
وی در پاسخ به سوالی كه درباره وضعیت لیگ مطرح شد، گفت: واقعیت این است كه شرایط مانند هر سال و آنطور كه می خواهیم نیست. دلایل مختلفی هم برای این اتفاق وجود دارد؛ از جمله اینكه لیگ بعد از 10،11 ماه شروع شد و بازیكنان پروسه استراحت طولانی داشتند؛ از طرفی لیگ به صورت دو منطقه ای انجام می شود و این خود باعث پایین آمدن كیفیت می شود. فشردگی مسابقات هم در این وضعیت بی تأثیر نبوده است.
سرمربی تیم ملی فوتسال خاطرنشان كرد: امیدواریم در مراحل بعد شرایط روز به روز بهتر شود. لیگی می تواند تأثیرگذار باشد كه بازیكنان جوان در آن چهره شوند. این مسئله خیلی مهم است. با همكاران در حال پیگیری هستیم؛ انشالله این اتفاق بیافتد.
وی با اشاره به كسب عنوان سومی جهان در سال 2016 اظهار كرد: یكی از دلایل این اتفاق انجام بازیهای تداركاتی مناسب بود. متأسفانه اكنون شرایط تمرینی مان هم شرایط خیلی خوبی نیست. انشالله با برنامه ریزی مناسب و حمایت فدراسیون فوتبال بتوانیم كار خوبی انجام دهیم و از آبروی فوتسال كشورمان دفاع كنیم
ناظم الشریعه در خصوص بازی تداركاتی با برزیل عنوان كرد: به نظرم این بازی منتفی می شود؛ چراكه برزیل هم برنامه ریزی كرده است. یكی، دو بار نامه نگاری كردیم. برزیل تمایل داشت اسفند ماه این اتفاق بیافتد كه عملاً برای ما ممكن نبود و البته شرایط بهداشتی هم بسیار مهم است. خارج از فیفادی می توان برای این دیدار برنامه ریزی كرد.
برنامه "از فوتبال چه خبر" با اجرای امیرحسین طبسی و تهیه كنندگی احمدرضا طاهری هر روز به جز جمعه ها ساعت 16 به مدت 55 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم علاقه مندان می شود.