از فوتبال چه خبر؟ همه روزها به جز جمعه‌ها از ساعت 16:00 به مدت 55 دقیقه

شهرداری رشت گزینه اول واگذاری باشگاه سفید رود

برنامه "از فوتبال چه خبر؟" دوشنبه 25 اردیبهشت با حضور قربانعلی الماس خاله، رئیس هیئت فوتبال استان گیلان به وضعیت واگذاری باشگاه سفید رود اختصاص داشت.

1396/02/26
10:17

به گزارش رادیو ورزش؛ قربانعلی الماس خاله پیرامون واگذاری باشگاه سفید رود برای حضور در لیگ برتر اظهار كرد: در فصل گذشته سفید رود دچار مشكل شد و نتوانست ادامه دهد و از سوی اداره كل تربیت بدنی به هیئت فوتبال استان گیلان واگذار شد. ما با افرادی كه خواهان این باشگاه بودند نشست هایی داشتیم ولی یكسری مشكلات وجود داشت. ما اختیار واگذاری باشگاه را نداشتیم. غلامی مالك اصلی باشگاه چون فوتبالی نبود برای واگذاری باشگاه مردّد بود و بالاخره اعلام كرد كه باشگاه را به ما واگذار می كند بشرط اینكه تعهد بدهیم كه هیچ گونه بدهی برعهده او نباشد و باشگاه را به من واگذار كرد. این جریان در كوران مسابقات بود و ما نمی خواستیم تیم تحت تاثیر این مسائل قرار گیرد.
اعضای شورای شهر رشت مصوب كرده بودند كه یك میلیارد تومان به سفید رود كمك شود در این رابطه با شهرداری صحبت كردیم و شهرداری نیز پرداخت این مبلغ را پذیرفت. تفاهم نامه ای امضا كردیم كه تا قبل از پایان فصل یك میلیارد پرداخت شود و درصورتیكه این تیم به لیگ برتر صعود كند الویت اول واگذاری تیم با شهرداری باشد. بعد از اینكه تیم به لیگ برتر صعود كرد نامه ای به شهرداری زدیم كه طبق تفاهم نامه حاضریم باشگاه را به شهرداری واگذار كنیم ضمن اینكه با افراد دیگری هم در حال مذاكره هستیم. قرار است شهرداری بعد از انتخابات شوراها به ما جواب دهد كه باشگاه را می خواهد یا خیر؟
برنامه زنده "از فوتبال چه خبر" دوشنبه 25 اردیبهشت با اجرای حافظ كاظم زاده تقدیم شنوندگان شد. این برنامه ساعت 16:05 به مدت 55 دقیقه همه روزه (بجز جمعه ها) از رادیو ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع
از فوتبال چه خبر؟