برنامه زنده "از فوتبال چه خبر؟" یكشنبه 19 آبان ماه در گفتگو با كاظم اولیایی، مدیر عامل اسبق باشگاه استقلال به موضوع بركناری روسای كمیته انضباطی و اخلاق و مسئول برگزاری مسابقات لیگ فوتبال اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ كاظم اولیایی، مدیر عامل اسبق استقلال درخصوص بركناری روسای كمیته انضباطی و اخلاق و مسئول برگزاری مسابقات لیگ در این مقطع از فصل فوتبال بیان كرد: ابتدا از عزیزانی كه زحمت كشیدند، تشكر می كنم. یكی از مشكلات اجتماعی ما این است كه همه چیز را سفید و سیاه می بینیم. یا بیست می دهیم یا صفر. این آقایان زحمت كشیدند كارهایی انجام دادند كه برخی مثبت و برخی هم مثبت نبود. همه ما همینطور هستیم.
وی ادامه داد: در گذشته فوتبالیستهایی كه تحصیل می كردند در فواصلی از ورزش جدا می شدند. خوشبختانه الان دكترای تربیت بدنی زیاد داریم . خیلی خوب است كه مدیران ورزش ما هم خاك زمین ورزش را خورده باشند و هم علم روز داشته باشند. امیدوارم رئیس كمیته انضباطی جدید خودش فوتبالیست باشد و مدارج حقوقی هم داشته باشد. حسن زاده و تورك حقوقدانهایی بودند كه خاك ورزش نخورده و ورزشی نبودند. آنها در آرایی كه صادر می كردند بیشتر بحث حقوقی برایشان اهمیت داشت تا ورزشی. پس باید علاقمندی، شناخت و تخصص حوزه ورزش را در صدور احكام رعایت كنیم و فضا را كامل درك كنیم.
اولیایی تصریح كرد: امیدوارم نیروهایی كه انتخاب می شوند از خود حوزه ورزش و پیشكسوت باشد و تخصص و صلاحیت لازم را داشته باشند و در حوزه فوتبال رشد كرده باشند.
وی در رابطه با فعالیت همزمان و موازی كمیته انضباطی و اخلاق عقیده داشت: این دو كاملا مجزا هستند. ولی در نوع استفاده ای كه می بریم تداخل و خلط مسئولیت شده است. كمیته اخلاق ناظر بر گردش كار سازمان و حوزه كل فوتبال است و استراتژی فوتبال در اختیارش است. كمیته انضباطی ناظر بر شكایاتی است كه در كمیته بدوی انضباطی رسیدگی می شود و بدان اعتراض می شود. متاسفانه كمیته اخلاق جاهایی وارد شد كه نباید وارد می شد و جاهایی كه باید وارد نمی شد، ورود پیدا كرد كه به علت عدم آشنایی با فضای كل حوزه ورزش است. امیدوارم رئیس جدید كمیته اخلاق، كلان نگری و نظارت عالیه در مسائل استراتژی فوتبال برایش از درجه اهمیت بالایی برخوردار باشد.
برنامه زنده "از فوتبال چه خبر؟" یكشنبه 19 آبان با اجرای طبرسی پخش شد. این برنامه ساعت 16:05 به مدت 55 دقیقه روزهای شنبه تا پنجشنبه از رادیو ورزش پخش می شود.