از فوتبال چه خبر؟ همه روزها به جز جمعه‌ها از ساعت 16:00 به مدت 55 دقیقه

رفع چالشها پیش از آغاز لیگ برتر فوتسال

برنامه زنده "از فوتبال چه خبر؟" پنجشنبه 13 تیر ماه با حضور محمدحسن انصاری فرد، رئیس سازمان لیگ فوتسال به موضوع نحوه برگزاری فصل جدید لیگ برتر فوتسال اختصاص داشت.

1398/04/13
23:45

به گزارش خبرنگار رادیو ورزش؛ بیست و یكمین دوره لیگ برتر فوتسال امروز پنجشنبه با حضور 14 تیم و دیدار اهورای بهبهان و مس سونگون ورزقان به عنوان بازی افتتاحیه آغاز شد.
محمدحسن انصاری فرد، رئیس سازمان لیگ فوتسال پیرامون لیگ امسال بیان كرد: خوشبختانه برای اولین بار ثبت نام و ورودی باشگاه ها از طریق سیستم جامع الكترونیكی به موقع انجام شد. یك ماه قبل جلسه ای را با حضور مدیران باشگاه های حاضر در لیگ برگزار و كلیه مسائل لیگ را مورد بررسی قرار دادیم. تصمیم گیریهایی نیز براساس نظرات مدیران انجام شد.

وی درخصوص احتمال كنار رفتن تیمها در میان راه برگزاری لیگ اظهار كرد: با توجه به وضعیت اقتصادی، امسال شرایط از نظر مالی سخت است. البته از آغاز كار باشگاه ها نهایت همكاری را كرده اند. امیدواریم این روند ادامه داشته باشد و باشگاه ها با تمام قدرت حاضر شوند.

انصاری فرد در رابطه با حامی مالی تبلیغات روی پیراهن داورها بیان كرد: قرارداد تبلیغات پیراهن داورها را فدراسیون انجام داده است و حامی مالی دارد. در ضمن قرار است با تاج در مورد سهم فوتسال از این قرارداد صحبت كنم.
او در مورد وضعیت بدهی باشگاه های حاضر در لیگ اظهار كرد: خوشبختانه تمام باشگاه ها مشكلات مالی خود را برطرف كرده اند چون اگر مشكلی داشتند اجازه ثبت داده نمی شد. تنها دو باشگاه مشكل مالی داشتند و یك هفته فرصت گرفته اند كه آن هم حل می شود.

رئیس سازمان لیگ فوتسال با اشاره به اینكه امسال فوتسال رویدادهای زیادی دارد در این زمینه گفت: جام باشگاه های آسیا، قهرمانی باشگاه های جهان، مقدماتی و فینال جام ملتهای آسیا را در پیش رو داریم. دو فیفادی هم داریم. دو جلسه با اعضای هیئت رئیسه و سرمربی تیم ملی داشتیم و برنامه ها تنظیم شده است. پلی آف را با تمام فشردگی مسابقات لیگ با كیفیت بهتری نسبت به سال گذشته برگزار خواهیم كرد. همچنین دو بازی دوستانه در فروردین با تیم ملی آرژانتین داریم كه هماهنگی انجام شده است.

انصاری فرد درخصوص مشكلی كه در بستن قرارداد تبلیغات محیطی این مسابقات بوجود آمد، توضیح داد : با یكی دو اسپانسر خوب صحبت كردیم و تا مرحله پیش قرارداد رفتیم ولی در زمان انعقاد قرارداد یكی از دوستان شیطنت كرد و با اسپانسر ارتباط گرفت و نگذاشت این قرارداد منعقد شود. با چند شركت دیگر صحبت كردیم و تا هفته آینده قرارداد منعقد خواهد شد.

وی با اشاره به اینكه باشگاه ها فاقد سالن اختصاصی هستند و این امر اجرای پیاده سازی استانداردهای مد نظر AFC را دچار مشكل كرده، در این رابطه عنوان كرد: متاسفانه سالنهای در اختیار باشگاه برای خود آنها نیست و یا برای اداره كل ورزش و جوانان و یا برای شهرداریهاست. به این دلیل ما هم نمی توانیم استانداردهای AFC را اعمال كنیم چون سالن اختصاصی فوتسال نیست و و رشته های دیگری هم از آن سالن استفاده می كنند. در نتیجه نمی توانیم تغییرات لازم را انجام دهیم. ولی برای حل این مشكل به دنبال راهكار هستیم.

برنامه زنده "از فوتبال چه خبر؟" پنجشنبه 13 تیر با اجرای حافظ كاظم زاده پخش شد. این برنامه ساعت 16:05 به مدت 55 دقیقه روزهای شنبه تا پنجشنبه از رادیو ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع
از فوتبال چه خبر؟