از فوتبال چه خبر؟ همه روزها به جز جمعه‌ها از ساعت 16:00 به مدت 55 دقیقه

اما و اگرها در روند واگذاری باشگاه نفت

برنامه از فوتبال چه خبر؟ یكشنبه 26 فروردین ماه با حضور، رضا گل محمدی، مدیر كل ورزش و جوانان استان تهران به موضوع علت عدم واگذاری تیم نفت به مالك جدید اختصاص داشت.

1397/01/27
08:28

به گزارش رادیو ورزش؛ رضا گل محمدی، مدیر كل ورزش و جوانان استان تهران پیرامون علت عدم واگذاری باشگاه نفت به مالك جدید اظهار كرد: روند واگذاری باشگاه نفت برعهده مجمع واگذاری موسسه فرهنگی ورزشی نفت است و ما در این بخش ورود پیدا نكرده ایم چون مالك باشگاه نفت آنها بودند. این مجمع باید برای ما نامه ای ارسال كند و همچنین 3 شرطی كه گذاشته ایم را نیز انجام دهد كه البته 2 شرط یعنی مسئله مالیات و دارایی و پرداخت بخشی از بدهی بازیكنان تیم انجام شده است و شرط سوم مربوط به بدهی ورزشگاه تختی است كه در این رابطه نامه ای به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نوشته و خواسته شده كه بخشی از مطالبات نفت بابت برگزاری مسابقات به اداره كل پرداخت شود كه این موضوع توسط مهدی تاج، كفاشیان و بهاروند دنبال می شود و قول داده اند به محض اولین ورودیه بخشی از این پول را پرداخت كنند.
وی در ادامه تصریح كرد: بخشی از اشكال در روند واگذاری مربوط به مشكلاتی است كه از طریق سیستم قضایی و سازمان بازرسی ورود شده و هنوز نتوانسته اند مشكل را برطرف كنند مگر نه واگذاری كار سخت و پیچیده ای نیست. شروط ما در حال اجراست و به محض اینكه نامه را برای ما ارسال شود؛ اقدامات عملی را انجام خواهیم داد.
گل محمدی در ادامه افزود: براساس شواهد و قرائن فكر می كنم كه مجمع واگذاری باید نحوه حل مسائل واگذاری و تشریفات قانونی را در درون خود انجام دهد تا بلامانع بودن تسهیل شود. بلاتكلیفی به ضرر تیم نفت، مالك جدید و خود سیستم است. امیدوارم دوستان با درایت و تیزهوشی این مسئله را حل كنند. ضمن اینكه تلاش ما بر این است كه در این شرایط فشار را روی تیم نفت كم كنیم تا نتیجه مثبتی در لیگ برتر بگیرند و به رده پائینتر سقوط نكنند و سهمیه تهران در لیگ برتر كم نشود.
برنامه زنده از فوتبال چه خبر؟ یكشنبه 26 فروردین با اجرای حافظ كاظم زاده پخش شد. این برنامه ساعت 16:05 به مدت 55 دقیقه روزهای یكشنبه تا پنجشنبه از رادیو ورزش پخش می شود.

دسترسی سریع
از فوتبال چه خبر؟