برنامه مركز مشاوره ورزشی سه شنبه 9 آبان ماه با حضور دكتر شهاب اولیایی، رژیم شناس و مشاور تغذیه و دكتر وجیه الله چشمه سری، متخصص پزشكی ورزشی به موضوع تغذیه در بیماری صرع پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر شهاب اولیایی، رژیم شناس و مشاور تغذیه پیرامون بیماری صرع بیان كرد: تشنج یا صرع انواع مختلفی دارد و بیش از 70 نوع صرع شناخته شده است. این بیماران باید تحت نظر متخصص اعصاب و روان پایش شوند و دارو مصرف نمایند. در سنین پائین احتمال قطع دارو وجود دارد.
اولیایی درخصوص نقش تغذیه در بیماری صرع بیان كرد: مصرف داروهای ضد صرع با جذب بعضی از عناصر مانند كلسیم و ویتامین D تداخل دارد. كسانی كه داروهای صرع مصرف می كنند؛ حتما باید مكمل كلسیم و ویتامین D مصرف كنند. بعلاوه از شرایط تشنج آفرین و استرس زا دوری نمایند.
توصیه می شود بیماران از رژیم كتوژنیك كه كربوهیدرات كم و چربی زیاد است؛ استفاده كنند. در این رژیم 80 درصد كالری به چربی و 20 درصد به كربوهیدرات اختصاص دارد. این رژیم بخصوص در كودكان نقش مهمی در كاهش حملات صرع دارد. در این رژیم كتون خون افزایش می یابد و تاثیر خوبی در كاهش حملات صرع دارد.
برنامه مركز مشاوره ورزشی سه شنبه 9 آبان با اجرای شهاب اولیایی و به تهیه كنندگی عباس حیدری تقدیم شنوندگان شد. این برنامه ساعت 14:30 روزهای فرد به مدت 25 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.