رئیس هیئت شمشیربازی استان خراسان جنوبی گفت: بزرگترین مشكل شمشیربازی در استان ما نداشتن سالن تخصصی است البته چندین سال است پیگیر ساخت سالن تخصصی شمشیربازی هستیم.
علی یوسفی، رئیس هیئت شمشیربازی استان خراسان جنوبی در گفت و گو با برنامه جهان ورزش رادیو ورزش به درخشش تیم این استان در مسابقات شمشیربازی قهرمانی نخبگان كشور در بخش نوجوانان پرداخت و اظهار كرد: به دلیل امكاناتی كه داریم بیشتر تمركز و سرمایه گذاری ما روی اسلحه اپه بوده است و نتیجه خوبی را هم گرفته ایم.
وی ادامه داد: استان خراسان جنوبی امسال با 4 ورزشكار در مسابقات شركت كرد و در هر دو بخش انفرادی و تیمی مقام اول را كسب كرد.
یوسفی بیان كرد: در چند سال گذشته در استان خراسان جنوبی برنامه ریزی خوبی بر روی شمشیربازی انجام شده و چند دوره استعدادیابی انجام دادیم و در المپیاد سال گذشته هم در بخش تیمی قهرمان شدیم. همان تیم، تمرینات خود را ادامه داد و به مسابقات مختلف بزرگسالان و جوانان اعزام شد. به این ترتیب، شمشیربازان ما با حفظ آمادگی، دوباره امسال توانستند موفقیت خود را تكرار كنند.
وی در پاسخ به این پرسش كه در كشور ما بیشتر بر روی اسلحه سابر كار شده است و در مسابقات بین المللی هم بیشتر در اسلحه سابر موفق شدهایم، چه شد كه خراسان جنوبی این عادت را شكسته و به سمت اپه رفته است، گفت: من خودم ورزشكار اپه بودم و چند سال با تیم ملی در مسابقات آسیایی و جهانی شركت كردم پس از آن هم، در اسلحه اپه مربی شدم به همین دلیل در خراسان جنوبی هم بر روی همین اسلحه تمركز كردیم.
یوسفی وضعیت خراسان جنوبی در زمینه تجهیزات و امكانات ورزش شمشیربازی را این گونه توصیف كرد: به دلیل حمایت بسیار خوب فدراسیون از ما در چند سال گذشته، وضع ما از نظر تجهیزات، مناسب است. در حال حاضر بزرگترین مشكل شمشیربازی در استان ما این است كه سالن تخصصی برای این ورزش ندارد در حالی كه چندین سال است پیگیر ساخت سالن تخصصی شمشیربازی برای استان هستیم.
وی همچنین در مورد وضعیت فعالیت در دو اسلحه دیگر شمشیربازی، سابر و فلوره در استان خراسان جنوبی تصریح كرد: به علت كمبود تجهیزات و همچنین كوچك بودن سالنی كه در اختیار داریم، امكان ما برای رشد فعالیت در دو اسلحه دیگر كم است ولی در هیئت شمشیربازی استان، برنامهریزی كردهایم كه از مربیان دو اسلحه سابر و فلوره از استانهای دیگر دعوت كنیم، همچنین افرادی را برای آموزش به كلاسهای مربیگری اسلحه سابر اعزام كنیم تا بتوانیم كار در دو اسلحه دیگر را هم در استان آغاز كنیم.
یوسفی، شمشیربازی استان خراسان جنوبی را متمركز در بیرجند به عنوان مركز استان اعلام كرد و دلیل آن را فاصله زیاد بین شهرستانهای استان و سخت بودن جابجایی تجهیزات بین آن ها دانست.
رئیس هیئت شمشیربازی استان خراسان جنوبی در مورد حضور بانوان در این رشته ورزشی توضیح داد: بانوان استان هم در این رشته فعال هستند. سال گذشته یكی از دختران استان خراسان جنوبی به اردوی تیم ملی جوانان دعوت شد و اكنون در مسابقات بزرگسالان شركت می كند. هدف ما كسب مدال در بخش بانوان برای سال آینده است.
وی ضمن اعلام اینكه به دلیل نداشتن سالن مناسب در استان، نتوانسته ایم میزبان مسابقات شمشیر بازی باشیم، بزرگترین مشكل پیش روی ورزشكاران استان برای شركت در لیگ را نداشتن اسپانسر دانست.
برنامه جهان ورزش یك هفته در میان، ویژه شمشیربازی راس ساعت 15:00، از رادیو ورزش موج fm ردیف 92 مگاهرتز پخش می شود.
انتهای پیام/