زینب(س) بانویی كه نه تنها در زنان، بلكه در مردان عالم، كمتر نظیرش را میتوان دید. توانا بانویی كه عالیترین نمونهای از شهامت و دلیری، و خردمندی، قدرت روحی وتشخیص موقعیت بوده وهر وظیفهای از وظایف گوناگون اجتماعی را به نحو بهترین انجام داد.
به گزارش رادیو ورزش؛در تاریخ وفات حضرت زینب كبری(س) سومین فرزند امیرمومنان حضرت علی(ع) اختلاف نظر وجود دارد، اما مشهور این است كه آن حضرت در 15 رجب سال 62 هجری روز یكشنبه وفات كرده است.
یكی از سوالاتی كه در ارتباط با آن بانوی بزرگوار و بی مثال مطرح میشود كه البته محققان و پژوهشگران تاریخی به آن پاسخ دادهاند درباره چگونگی وفات ایشان است.
باید گفت: براساس برخی از نوشتهها آن حضرت مریض شد و به طور طبیعی وفات كرد1" و این احتمال طبیعیتر به نظر میرسد چون آن حضرت آن همه سختی و مصیبت دید و در سایه آنها بیمار شد.
براساس برخی از احتمالات حضرت زینب كبری توسط عوامل یزید مسموم شد و به شهادت رسید كه این احتمال هم دور نیست چون حضرت زینب همه وقایع كربلا را دیده و وجود او یادآور مصائب كربلا و یادآور فجایع حكومت یزید است و یزید نمیتواند او را تحمل كند. البته دشمن در انجام این كارها سند به دست كسی نمیدهد و در خفا و پنهانی دست به این اعمال میزنند2".