دیدار تیمهای چلسی و سویا در هفته اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان با نتیجه 0-0 به پایان رسید.
به گزارش رادیو ورزش، شاگردان فرانك لمپارد در هفته اول مرحله گروهی این فصل لیگ قهرمانان میزبان قهرمان فصل قبل لیگ اروپا بودند اما دو تیم نتوانستند در طول 90 دقیقه گل برسند و به تقسیم امتیازات رضایت دادند.
سویا بازی را بهتر آغاز كرد و در دقایق ابتدایی، بازیكنان این تیم بیشتر ابتكار عمل را در دست داشتند اما نتوانستند موقعیت خاصی روی دروازه چلسی ایجاد كنند.
در ادامه بازی متعادل تر شد اما در دقیقه 18، چیزی نمانده بود كه تیم میهمان به گل برسد؛ ولی ضربه سر خطرناك گودلی توسط كورت زوما منحرف شد و در نهایت ادوارد مندی، دروازه بان چلسی، توپ را مهار كرد.
حملات دو تیم ادامه پیدا كرد و در دقیقه 31، این بار نوبت چلسی بود كه روی ارسال جیمز صاحب موقعیت شود اما ضربه ورنر را یاسین بونو، دروازه بان مراكشی سویا، مهار كرد.
در دقایق پایانی نیمه اول، باز هم این سویا بود كه ابتكار عمل را در دست گرفت و در دقایق پایانی، صاحب دو موقعیت خوب شد اما هیچ یك از این دو موقعیت تبدیل به گل نشد. ابتدا در دقیقه 45، روی ارسال آكونیا، این سوسو ضربه سر را بالاتر از چیلول شد اما توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.
در وقت های تلف شده، نوبت اوكامپوس بود كه با یك ضربه محكم، دروازه چلسی را تهدید كند اما این بار هم مندی مانع باز شدن دروازه تیمش شد تا نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.
نیمه دوم را چلسی بهتر آغاز كرد و در دقیقه 48، روی ارسال چیلول، این كورت زوما بود كه می توانست با ضربه سر دروازه را باز كند اما بونو باز هم با جاگیری مناسب توانست این موقعیت را مهار كند.
حملات چلسی ادامه داشت و در دقیقه 56، ورنر صاحب موقعیت شد اما ضربه او نیز راهی به چهارچوب دروازه سویا پیدا نكرد. سه دقیقه بعد، نوبت جیمز بود كه با یك ارسال دیدنی، چیلول را در موقعیت گلزنی قرار داد اما ضربه سر محكم او را بونو مهار كرد.
در ادامه بازی متعادل شد و در دقیقه 67، روی ارسال راكیتیچ، این جوردن بود كه با یك ضربه والی می توانست كار را تمام كند اما ضربه او از بالای دروازه چلسی به بیرون رفت.
در دقیقه 73، سویا تا آستانه باز كردن دروازه چلسی پیش رفت اما حضور به موقع جیمز، مانع از گلزنی دی یونگ شد و مدافع چلسی توپ را از روی خط دروازه تیمش برگشت داد.
تلاش دو تیم برای رسیدن به گل در دقایق پایانی ادامه داشت اما در نهایت توپی از خط دروازه ها عبور نكرد و در نهایت بازی با تساوی 0-0 به پایان رسید.