در برنامه "صدای ورزش" جمعه 13 اسفند، عبدالله مهاجر، مربی و كارشناس فوتبال، نحوه بازی تیم های باشگاهی ایران و اروپا را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش رادیو ورزش؛ عبدالله مهاجر، مربی و كارشناس فوتبال، در مقایسه بازی تیم های باشگاهی ما با فوتبال اروپا گفت: سبك تمرین و بازیهایی كه ما داریم با تیمهای اروپایی اصلاً قابل مقایسه نیست؛ به طور مثال در كشور ما وقتی تیم ملی اردو دارد، لیگ را قطع می كنیم؛ در صورتیكه تا كنون چنین اتفاقی در فوتبال اروپا رخ نداده است.
وی، افزود: بازیكنانی كه در لیگ اروپا حضور دارند، از سنین نوجوانی و یا حتی كودكی فعالیت در این رشته ورزشی را آغاز می كنند و از سن 14 سالگی با این كودكان به صورت عملی و روانی كار می شود.
تیمهای بزرگ اروپا مثل منچستریونایتد یا بارسلونا و یا بایرن مونیخ، بازیكنانی برای جایگزین دارند و در بازی می توانند نفراتی را استراحت بدهند؛ اما دیده می شود كه بازیكنانی همیشه به صورت ثابت بازی می كنند؛ آنها افرادی هستند كه از سنین كودكی روی تغذیه، بدنسازی و یا حتی استراحت و خوابشان برنامه ریزی شده و در این زمینه ها آموزشهای لازم را دیده اند.
وی، در پاسخ به این سوال كه فدراسیون، باشگاه ها، مربیان و بازیكنان باید چه راهی را در پیش بگیرند كه ما به شرایط حرفه ای فوتبال روز دنیا برسیم، بیان كرد: ما باید برای باشگاه ها امكاناتی فراهم كنیم كه بتوانند روی پایه ها كار كنند. فدراسیون به تنهایی نمی تواند كاری انجام دهد و این باشگاه ها هستند كه می توانند تیم ملی را تغذیه كنند. ما اگر می خواهیم تیم های پایه قوی داشته باشیم كه در آینده بازیكنان خوبی به تیم های ملی و باشگاهی اضافه شود، مدیران رأس كار باید بنشینند و با یكدیگر همفكری كنند. تحول در فوتبال به سرعت انجام نمی شود و ما نیاز به 5،6 سال تلاش مسئولین داریم.
برنامه صدای ورزش، با اجرای ریاحی و اسكویی و با كارشناسی والی زاده، جمعه ها از ساعت 16:05 به مدت 165 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.