یك فنجان چای داغ جمعه از ساعت 13:00 به مدت 25 دقیقه

خاطرات تلخ و شیرین علی رحیمیان، پیشكسوت دو و میدانی

در برنامه "یك فنجان چای داغ" یكشنبه 8 بهمن، علی رحیمیان، پیشكسوت دو و میدانی حضور یافت و بخشی از خاطرات ورزشی خود را مرور كرد.

1396/11/09
10:44

به گزارش رادیو ورزش؛ علی رحیمیان، پیشكسوت دو و میدانی، در معرفی خود گفت: بنده متولد شمیران تهران هستم. دو و میدانی را زیر نظر اخوی، از قهرمانان ملی پوش كه در شمیران زندگی می كرد، شروع كردم. زیر نظر اخوی به دوی استقامت می پرداختم تا آمادگی ام بالا برود و رشته ام را انتخاب كنم.
وی، در پاسخ به این سوال كه چه شد به ورزش دو و میدانی روی آوردید، بیان كرد: باشگاهی در اختیاریه وجود داشت كه اخوی در آنجا به مربیگری می پرداخت. این مربی یك مسابقه صحرانوردی در شمیران گذاشته بود كه من در آن رقابت اول شدم و اخوی بنده را خواست و من هم علی رغم اینكه فوتبال می رفتم، به دو و میدانی علاقه مند شدم و درخواست وی را پذیرفتم.
رحیمیان، نیز در پاسخ به این پرسش كه آیا به غیر از دوی صحرانوردی به سایر مواد دو و میدانی روی آوردید، اظهار داشت: دوی 800 متر و 400 متر می دویدم؛ البته بیشتر در ماده 800 متر فعالیت داشتم.
دوی 800 متر رشته بسیار سختی است؛ قدرت، سرعت و تكینیك می خواهد. همیشه وقتی می دویدم به این فكر می كردم كه چه زمانی این رشته را كنار بگذارم. انتظاری، كویتی پور و رئیسی از دونده های مطرح آن زمان بودند. بنده كنار انتظاری می دویدم. در انتخابی المپیك سال 1355 انتظاری اول شد و من مقام دوم را كسب كردم. در انتخابی المپیك ایتالیا حتی مداركم را دریافت كردند؛ اما متأسفانه فرد دیگری را به جای من فرستادند و از آنجا روحیه ام برای ادامه فعالیت تضعیف شد. در مسابقات ارتش های جهان هم قرار بود راهی شویم كه به انقلاب تداخل كرد و نتوانستم بروم.
برنامه یك فنجان چای داغ، امروز با اجرای پیرایرانی و تهیه كنندگی عبادالله رضایی، كاری از گروه علوم ورزشی بود كه این برنامه هر روز به جز جمعه ها ساعت 13:05 به مدت 30 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.

دسترسی سریع
یك فنجان چای داغ