برنامه یك فنجان چای داغ چهارشنبه اول شهریور میزبان نادر فریاد شیران، دروازه بان اسبق تیم ملی و مربی فوتبال بود.
به گزارش رادیو ورزش؛ نادر فریاد شیران، دروازه بان اسبق تیم ملی و مربی فوتبال در معرفی خود گفت: متولد 1334 در محله جوادیه تهران هستم و اصلیتم آذربایجانی است. در محله جوادیه فوتبال را شروع كردم. مربی ما حسین رزاقی بود كه 18 سال سن داشت و من 14 ساله بودم. دو سال بعد این مربی به سربازی رفت و من در 16 سالگی با 10 تومان در باشگاه راه آهن ثبت نام كردم. اولین روزی كه به باشگاه راه آهن رفتم؛ انتخاب شدم.
در 16 سالگی دروازه بان سوم تیم راه آهن بودم. در آن زمان راه آهن چند تیم داشت و من با لوكوموتیو شروع كردم و بعد به راه آهن آمدم. همراه با تیم راه آهن قهرمان جوانان تهران و قهرمان جام جوانان ایران شدیم. تا 19 سالگی در تیم راه آهن بودم و سپس به تیم ملی جوانان دعوت شدم. در 20 سالگی به برق شیراز رفتم و در 21 سالگی به تیم ملی بزرگسالان برای حضور در جام جهانی آرژانتین دعوت شدم. در 11 بازی تیم ملی بزرگسالان بازی كردم.
اوج دوران ورزشكاری من مصادف با انقلاب و جنگ شد و تحریم المپیك لس آنجلس، مسكو و انتخابی جام جهانی آمریكا را نیز به دنبال داشت كه باعث شد بازی های تیم ملی من كم شود. در حین بازیكنی، دوره مربیگری هم دیدم. جز معدود مربیانی هستم كه 20 دوره مربیگری بین المللی دیده است. چون كارمند وزارت ورزش بودم یك دوره مدیر عامل باشگاه هم استقلال شدم.
فریاد شیران درخصوص همكاری هایش با محمد مایلی كهن اظهار كرد: دوره ای كه محمد مایلی كهن مربی تیم ملی فوتسال بود؛ از من برای همكاری دعوت كرد. مایلی كهن در كار اصولی دارد. كسی مانند او ندیده ام. او فردی حساس، كار بلد، سالم و دلسوز هست. به همین دلیل است كه دوست ندارم با كسی دیگری به غیر از مایلی كهن كار كنم. زمانی كه در تیم ملوان انزلی بودیم؛ انسجام در تماشاچیان وجود نداشت. ملوان شایستگی داشت و ما هم راه كج را بلد بودیم ولی از آن راه نرفتیم. در فوتبال ایران هیچ قهرمانی و هیچ افتادنی بدون حكمت نیست.
برنامه یك فنجان چای داغ چهارشنبه اول شهریور كاری از گروه علوم ورزشی بود كه به تهیه كنندگی عبادالله رضایی و با اجرای منصوریان پخش شد. این برنامه هر روز (بجز جمعه) ساعت 11:35 تقدیم شنوندگان رادیو ورزش می شود.