برنامه "همیشه با ورزش" چهارشنبه 7 تیر، در گفتگو با نادر شكری، رئیس كمیسیون حقوقی كمیته ملی المپیك، به بررسی آیین نامه های ورزش حرفه ای پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ نادر شكری، رئیس كمیسیون حقوقی كمیته ملی المپیك، در تعریف آیین دادرسی ورزش گفت: برای آیین دادرسی ورزش نمی توان آنچه كه در آیین دادرسی مدنی و كیفری كه مصوب مجلس شورای اسلامی است را تبیین كنیم. نخستین آیین نامه انضباطی كشور در سال 74 در سازمان تربیت بدنی وقت به تصویب رسید. از سال 76 كه فدراسیون ها به عنوان نهادهای عمومی غیردولتی مستقل شدند، مطابق اساسنامه مصوب هیأت وزیران امكان تصویب آیین نامه های انضباطی را اساسنامه به فدراسیون ها اعطا كرد.
وی، تصریح كرد: در بحث آیین نامه انضباطی اكنون ما دو دسته فدراسیون داریم؛ دسته ای كه بر اساس اساسنامه خود اقدام به تصویب آیین نامه انضباطی خاص كردند و دسته دیگر فدراسیون هایی هستند كه هنوز آیین نامه انضباطی خاص ندارند و اینها عموماً براساس آیین نامه انضباطی سال 74 عمل می كنند.
شكری، تأكید كرد: اختلافات بین رئیس فدراسیون و كادر اجرایی هیچ ارتباطی با آیین نامه انضباطی ندارد و حتی كمیته های حل اختلاف هم امكان ورود ندارد؛ زیرا این مشكلات مسائل اداری و ساختاری است.
رئیس كمیسیون حقوقی كمیته ملی المپیك، به متفاوت بودن نحوه رسیدگی به اختلافات و تخلفات ورزشی اشاره كرد و گفت: ما در مشكلات حقوقی دو بحث داریم، یكی بحث تخلف و دیگری بحث اختلاف است. تخلفات قطعاً در آیین نامه های انضباطی مشخص شده و در كمیته های انضباطی قابل رسیدگی است. اختلاف و مسائل حقوقی كه بین بازیكنان و باشگاه ها و یا فدراسیون ها به وجود می آید، توسط شورای حل اختلاف و یا كمیته های حل اختلاف رسیدگی می شود؛ البته اقدامات خوبی در ارتباط با بحث ایجاد دیوانی تحت عنوان دیوان حكمیت ورزش انجام شده است. ما در كمیته ملی المپیك ایران و در وزارت ورزش به دنبال این هستیم كه دیوان حكمیت ورزش را برای حل اختلافات ایجاد كنیم.
برنامه زنده همیشه با ورزش، با اجرای والی زاده و كارشناسی علی رغبتی همه روزه به جز جمعه ها از ساعت 18:35 به مدت یك ساعت و سی دقیقه تقدیم شنوندگان می شود.