همیشه با ورزش شنبه تا پنج شنبه از ساعت 18:30 به مدت 90دقیقه

معرفی برنامه های نصرت الله عابدینی، كاندیدای ریاست فدراسیون وزنه برداری

برنامه "همیشه با ورزش" روز چهارشنبه 12 تیر با حضور نصرت الله عابدینی، كاندیدای ریاست فدراسیون وزنه برداری به بررسی برنامه های این كاندیدا اختصاص داشت.

1398/04/13
06:45

به گزارش رادیو ورزش؛ نصرت الله عابدینی، كاندیدای ریاست فدراسیون وزنه برداری در معرفی خود گفت: بنده نصرت الله عابدینی متولد 1350 در شهرستان الیگودرز لرستان هستم. از 14 سالگی وزنه برداری را شروع كردم. عنوانهایی در سطح مسابقات آموزشگاه ها، دهه فجر و جوانان كسب كردم. دارای مدارك لیسانس، فوق لیسانس و دكترای تربیت بدنی هستم. سال 82 دبیر كمیته آموزش فدراسیون وزنه برداری بودم. سال 83 به عنوان مسئول كمیته آموزش با فدراسیون همكاری داشتم و تا سال 87 مسئول این كمیته بودم. به عنوان مدرس در فدراسیون كار كردم. مدتی هم مسئول انجمن وزنه برداری وزارت علوم و فدراسیون دانشجویی بودم. در سالهای 82 و 83 سرمربی تیم دانشگاه پیام نور در لیگ بودم كه با كسب عنوان سومی همراه بود. الان هم به عنوان مسئول دانشگاه پیام نور شهریار خدمت می كنم.
وی ادامه داد: ساختار ما دانشگاهی است و با برنامه دانشگاهی ورود پیدا كرده ایم. یك برنامه استراتژیك جامع و بسیار قوی داریم. نگاه ویژه ای هم در بحث استعدادیابی بانوان و آقایان داریم. همچنین در نظر داریم مركز آكادمی ملی وزنه برداری تاسیس شود. پشتوانه سازی خوبی در وزنه برداری انجام نشده و در این رابطه نگاه ها كلان و بلند مدت نبود و مقطعی بود. نگاه ما زیر ساختی و حركت پلكانی است . شهرستانی كه زحمت می كشد چه جایگاهی دارد؟ مربی شهرستانها را چه كسی می بیند؟ در وزنه برداری چندین نفر ستاره داریم؟ نگاه ما این است كه این ستاره ها چند برابر شوند و بهداد سلیمی، رضا زاده و ... زیادتر شوند تا پشتوانه قوی داشته باشیم. همچنین با این كار ورزشكار سالاری هم ایجاد نمی شود.
عابدینی عنوان كرد: باید كمیته فنی بسیار قوی در فدراسیون تشكیل شود. افراد صاحبنام كم نداریم. خرد جمعی را مد نظر دارم و استفاده خواهم كرد.
این كاندیدا بیان كرد: مربیانی داریم كه در دنیا نظیر ندارند. چرا از این ظرفیت مربیان استفاده نشود. دنبال خط و ربط نیستم. بلكه دنبال شایسته سالاری هستم. كسی كه شایسته است باید در مسند قرار گیرد. تا این لحظه به كسی قول نداده ام و نمی دهم كه فلان فرد با من همراه باشد و اگر به من رای دهد او را در جایگاهی قرار می دهم. این كار اصلا اخلاقی نیست.
او عقیده داشت: چرا 9 نفر كاندید ریاست این فدراسیون شده اند؟ چه احساسی داشتند كه ورود پیدا كردند كه كشتی به گل نشسته را به حركت درآورند؟ به نظر من تكلیف ایجاد شده كه ورود پیدا كرده و كاندید شده اند.
وی درخصوص حاضر نشدن آخوندی دیگر كاندیدای انتخابات در مناظره امشب، گفت: همه دوستان قابل احترام هستند. آخوندی از دوستان خوب ماست. ما از دل مردم آمده ایم مردم از ما توقع دارند و منتظر برنامه ما هستند تا بدانند فردا چه كسی در مسند فدراسیون قرار می گیرد.
عابدینی با مهم خواندن خرد جمعی در هر تصمیمی در این رابطه اظهار كرد: نگاه من این است كه یك فرد از لحاظ فكری یك فكر دارد ولی چند نفر مسئله را راحت تر حل می كنند. خرد جمعی یعنی از افكار دیگران استفاده شود. كسانی كه بدون حاشیه، دغدغه پیشرفت فدراسیون را دارند و قلبشان برای فدراسیون می تپد و خاك خورده این رشته هستند باید در جایگاه خاص خود و شورای فنی و عالی ما قرار بگیرند. ما دانشگاهی ها وارد حاشیه نمی شویم. با عمل و برنامه ثابت می كنیم می توانیم پیشرفت عظیمی در فدراسیون ایجاد كنیم.
او در مورد وضعیت وزنه برداری كشور در كسب كرسی های بین المللی توضیح داد: فدراسیون جهانی و آسیایی نظر ویژه ای به فدراسیون وزنه برداری دارند و جایگاه خاصی را در نظر می گیرند. نگاه ما این است كه همه كسانی كه توانمند هستند و برنامه دارند باید در عرصه های بین المللی حضور داشته باشند و كرسی های بین المللی را بگیرند. اگر كرسی های زیادی داشته باشیم دغدغه رئیس فدراسیون كم می شود.
عابدینی خاطرنشان كرد: اگر ما یك تیم كامل علمی و اجرایی قوی و بدون حاشیه داشته باشیم، فدراسیون روز به روز پیشرفت می كند و توانمند تر می شود. نباید مقطعی و قطبی نگاه كنیم. ظرفیتهای زیادی در استانها داریم. در آسیا كرسی مهمی ندایم ولی قابلیت داریم كه 5 تا 6 كرسی
بین المللی داشته باشیم.
وی تاكید كرد: رئیس فدراسیون نباید فقط به خودش اتكا نكند بلكه باید به جامعه و خانواده بزرگ وزنه برداری اتكا كند. اگر تك قطبی حركت كند زوال فدراسیون را بهمراه دارد.
وی در ادامه افزود: یكی از برنامه های من بالا بردن سطح علمی مربیان و داوران است. مربیان و داوران ما باید مسلط به زبان انگلیسی و بروز باشند. مربیان شهرستان و استانها باید دیده شوند. هیچ وقت پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی در هیچ میدان ورزشی پائین نمی آید اگر برنامه های كلان
داشته باشیم.
این كاندیدا در پاسخ به این سوال كه آیا در صورت انتخاب از مخالفان خود در بدنه فدراسیون استفاده خواهد كرد گفت: قابلیت فرد و برنامه های كلان فرد برایم مهم است. یك فرد مخالف باشد ولی برنامه قوی دارد چرا استفاده نشود.
وی درخصوص بكارگیری مربیان خارجی اظهار كرد: مربیان بسیار خوبی داریم. لازم نمی بینم از مربیان كشورهای دیگر استفاده كنیم چون مربیان ما در دنیا نمونه هستند.
وی با بیان اینكه من مرد عمل هستم و به حرفی كه می زنم عمل می كنم در مورد حل مشكلات مالی فدراسیون بیان كرد: كاندیدایی كه به صرف بودجه وزارت ورزش و كمیته ملی المپیك نگاه كند آمدنش بیهوده است. رئیس جدید با مشكلات مالی روبرو خواهد بود و از قبل باید تمهیدات لازم برای مسائل مالی داشته باشد. من برنامه قوی برای درآمدزایی فدراسیون دارم تا دغدغه مالی را از وزنه برداری دور كنم.
وی در مورد كیانوش رستمی گفت : نگاه من ورزشكار سالاری نیست. هر كس باید در جایگاه خودش باشد. كیانوش رستمی قابل احترام است و به عنوان ورزشكار نمی تواند در جایگاه مربی، كمیته فنی و رئیس فدراسیون تصمیم گیری كند.
عابدینی درخصوص دوپینگ عنوان كرد: دوپینگ معضلی است كه برای آن برنامه علمی دارم و نگاهم در این رابطه فرهنگی است.
وی پیرامون وزنه برداری بانوان اظهار كرد: زیرساختهای مناسبی برای بانوان نداریم. یكی از برنامه های من ایجاد زیرساخت مناسب برای بانوان است. یقین دارم استعدادهای خوبی در بانوان داریم و می توانیم پرورش دهیم و در میادین با سرافرازی شركت كنیم. اگر چهارچوب فرهنگی را رعایت كنیم مشكلی برای حضور در میادین نخواهیم داشت. باید متخصصین وزنه برداری بانوان را تربیت كنیم. بانوان ما مظلوم واقع شده اند.
وی در آخر گفت:علم مربیان ما باید بروز باشد كه به دوره های آموزشی مستمر نیاز دارد. قصد ما این است كه تا پایان دوره 4 ساله ریاست، بهترین مربیان و داوران دنیا را تربیت كنیم.
برنامه "همیشه با ورزش" روز چهارشنبه 12 تیر با اجرای سبحان اكرامی پخش شد. این برنامه همه روزه به جز جمعه ها ساعت 18:35 به مدت 80 دقیقه تقدیم شنوندگان رادیو ورزش می شود.

دسترسی سریع
همیشه با ورزش