برنامه "همیشه با ورزش" دوشنبه 6 آذر، در گفتگو با دكتر نصرالله سجادی، معاون اسبق ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، به بررسی نقش و جایگاه فراكسیون ورزش در ورزش كشور اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر نصرالله سجادی، معاون اسبق ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، در ارتباط با موضوع برنامه اظهار داشت: فراكسیون ها از نمایندگان محترم مجلس كه نسبت به زمینه ها و موضوعات مختلفی آشنا هستند، تشكیل می شود. فراكسیون ورزشی از نظر كمی و كیفی از فراكسیون های بزرگ محسوب می شود. قطعاً یك رابطه دو طرفه از طرف فراكسیون و دستگاه متولی ورزش و بالعكس وجود دارد و اگر قرار باشد لایحه و آیین نامه هایی را مجلس تصویب كند، بهتر است ابتدا در فراكسیون رایزنی شود؛ زیرا نمایندگانی كه عضو فراكسیون هستند، تعدادی در كمیسیون فرهنگی و نیز سایر كمیسیون ها فعالیت دارند و تعدادی هم حتی در صحن علنی مجلس حضور دارند؛ به همین جهت باید از این پتانسیل استفاده شود.
به نظر می رسد در همه ادوار دستگاه ورزش زیاد از این ظرفیت استفاده نكرده است. به اعتقاد من در درجه اول باید دستگاه ورزش و سپس فراكسیون خیلی بیشتر از این ظرفیت استفاده كنند.
دكتر سجادی، در پاسخ به این سوال كه راه های عملی كمك مجلس شورای اسلامی و فراكسیون ورزش برای رشد و توسعه ورزش كشور چیست، بیان كرد: قطعاً در بخش ورزش كشور مواردی وجود دارد كه نیاز به لوایح قانونی دارد تا مشكلات عظیمی كه روی زمین مانده حل شود. به نظر می رسد ما در محیط حقوقی و قانونی زیاد فعال نیستیم. دستگاه ورزش بهتر است از این فرصت استفاده كند و بخش هایی كه نیاز به قانون دارند را به مجلس ببرند.
وی، در پاسخ به این پرسش كه ورزش، نمایندگان و فراكسیون ورزش مجلس چگونه می توانند با دنبال كردن برنامه های ارائه شده توسط وزیر پیشنهادی دولت به بهبود وضعیت ورزش كمك كنند، تشریح كرد: تقریباً دستگاه ورزش زمانیكه بودجه به مجلس می رسد، فعال می شود. چه خوب است كه این دستگاه در همه 12 ماه حضور پررنگ داشته باشند و از فرصت ها استفاده كنند. بهتر است گزارش گیری شود تا متوجه شویم برنامه ها تا چه اندازه ای عملی شده اند و وزارت ورزش چه كمك های قانونی از مجلس می خواهد تا اگر موانعی برای اجرای برنامه ها وجود دارد، برطرف شود.
برنامه زنده همیشه با ورزش، با اجرای والی زاده و كارشناسی مازیار مهرانی، همه روزه به جز جمعه ها از ساعت 18:35 به مدت یك ساعت و سی دقیقه تقدیم شنوندگان می شود.