برنامه چشم انداز چهارشنبه 27 بهمن ماه با حضور سید مصطفی كریمی، رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان به معرفی این فدراسیون و برنامه های راهبردی آن پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ سید مصطفی كریمی، رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان در معرفی این فدراسیون اظهار كرد: ورزش ناشنوایان در سال 1924 میلادی شكل گرفت و ایران در سال 1957 به عضویت فدراسیون جهانی ناشنوایان درآمد. مسابقات المپیك ناشنوایان در 22 رشته ورزشی برگزار می شود كه كشور ما در 17 رشته آن فعالیت می كند.
كریمی درخصوص اقدامات و برنامه های راهبردی این فدراسیون توضیح داد: اعزام 150 نفر به المپیك كار دشواری است كه در حال حاضر بطور جدی آن را دنبال می كنیم. ستاد قبلی فدراسیون ناشنوایان فقط از كاركنان آن تشكیل شده بود ولی در ستاد جدید از وزارت ورزش، كمیته ملی المپیك، شهرداری و بزودی از صدا و سیما نیز نماینده خواهیم داشت. بعلاوه برنامه چهار ساله ای را تدوین كرده ایم كه در آن وضعیت گذشته، موجود و نقطه ای كه در آن قرار داریم را مشخص كرده ایم. برای المپیك ناشنوایان 2021 رده ششم را پیش بینی كرده و ابزار آن را نیز تعریف كرده ایم.
وی درباره حوزه نیروی انسانی در فدراسیون ناشنوایان توضیح داد: در حوزه نیروی انسانی نیاز به كار زیادی وجود دارد. بیشتر كاركنان فدراسیون ما شنوا هستند؛ برای اینكه اعتماد ناشنوایان را جلب كنیم حداقل باید زبان اشاره را یاد بگیریم و این كار را شروع كرده ایم و در حال برگزاری كلاس آموزش زبان اشاره برای كاركنان فدراسیون هستیم.
پیش بینی ما در برنامه چهار ساله این است كه در 17 رشته ورزشی 250 مربی ناشنوا جذب كنیم. در این راستا بخشنامه ای ارسال كرده ایم بر این اساس كه افرادی كه در 10 سال گذشته در رده ملی، آسیایی، جهانی و المپیك مقام داشته اند خود را معرفی كنند تا به عنوان مربی یا كمك مربی از آنها استفاده كنیم و بدین طریق بعضی از مسئولیتها را به خود ناشنوایان بسپاریم. بعلاوه در نظر داریم حداقل پنجاه درصد از افرادی كه به فدراسیون ناشنوایان اضافه می شوند از خود خانواده ناشنوایان باشند.
برنامه "چشم انداز" چهارشنبه 27 بهمن كاری از گروه علوم ورزشی به تهیه كنندگی صدف سبحانی و اجرای علی رغبتی تقدیم شنوندگان شد. این برنامه چهارشنبه ها از ساعت 13:30 به مدت 25 دقیقه از گروه علوم ورزشی شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.