برنامه "صبح و ورزش" دوشنبه 5 آذر، در بخش گفتگوی روز با علی رحمانیون، سخنگو و دبیر كارگروه ستاد المپیاد استعدادهای برتر ورزش كشور، در ارتباط با این المپیاد گفتگویی انجام داد.
به گزارش رادیو ورزش؛ علی رحمانیون، سخنگو و دبیر كارگروه ستاد المپیاد استعدادهای برتر ورزش كشور، در خصوص اهداف برگزاری این المپیاد بیان كرد: یكی از وظایف ذاتی دفتر استعدادیابی، در نظر گرفتن سیاست های مختلف در خصوص توسعه ورزش قهرمانی است. سرانجام تمام سیاست گذاری دفتر، برگزاری المپیاد استعدادهای برتر ورزش كشور بوده است. در حال حاضر یك سری نواقص و كمبودهایی در بحث توسعه ورزش كشور وجود دارد كه پس از آسیب شناسی، فدراسیون هایی كه مربوط به ورزش قهرمانی بوده اند را مدنظر قرار دادیم.
رحمانیون ادامه داد: ما المپیك جوانان را هدف گذاری كردیم و با توجه به اینكه در المپیك جوانان افراد بین 15 تا 18 سال شركت می كنند، رنج سنی 12 تا 15 سال را در نظر گرفتیم و با فدراسیون هایی كه رشته های مدال آور هستند، جلسات فنی برگزار كردیم. مقرر شد كه تمام ظرفیت های ورزشی كشور را درگیر این قضیه كرده تا بحث عدالت محوری را اجرایی كنیم.
وی، در پاسخ به این پرسش كه استعدادهایی كه در این المپیاد شناسایی می شوند را چطور تحت پوشش قرار می دهید و چه هدف اصلی را در نظر دارید، تشریح كرد: هدف اصلی ما بعد از این المپیاد است. ما با همكاری فدراسیون های ورزشی و كمیته استعدادیابی، تعداد 2500 نفر را از فضای این المپیاد انتخاب می كنیم و بعد از شناسایی مستعدین كار شروع خواهد شد.
سخنگوی ستاد المپیاد استعدادهای برتر ورزش كشور، خاطرنشان كرد: فدراسیون ها باید برنامه 4 ساله مستعدین را به ما اعلام كنند و برنامه بعدی با فدراسیون هاست. ما منتظر اتمام المپیاد هستیم كه ببینیم فدراسیون ها چه نقشه راهی را برای این مستعدین می كشند. بحث حمایتی این قضیه و بخشی از اعتبارات خاص پیش بینی شده است.
یكی از سیاست های دفتر ما تقویب پایگاه های قهرمانی است. سخت افزار پایگاه ها را تقویت خواهیم كرد و بسته حمایتی هم برای مستعدین هر استان در نظر گرفته ایم. امیدوارم این المپیاد باعث شود شكوفایی ورزش كشور ما نسبت به گذشته بهتر شود.
برنامه صبح و ورزش، با اجرای كاظم زاده و كارشناسی منصوریان، كاری از گروه علوم ورزشی است كه همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.