صبح و ورزش هر روز به جز جمعه ها از ساعت 6:15 به مدت 1:45

رئیس هیئت قایقرانی سیستان‌وبلوچستان: 386 ورزشكار در رشته‌های آبی و ساحلی استان فعال‌اند

در گفت‌وگوی تلفنی برنامه «صبح و ورزش» همزمان با برگزاری رویداد ملی «ایران جان، سیستان و بلوچستان ایران»، رئیس هیئت قایقرانی سیستان‌وبلوچستان از روند استعدادیابی و آموزش در رشته‌های آبی و ساحلی، آمار ورزشكاران فعال و نیازهای تجهیزاتی برای توسعه این حوزه گفت و بر ضرورت حمایت نهادهای ملی برای تقویت اعزام‌ها و فراهم شدن امكان میزبانی اردوهای تیم ملی در چابهار تأكید كرد.

1404/11/28
14:48

به گزارش رادیو ورزش؛ قاسم عسكری‌نسب، رئیس هیئت قایقرانی سیستان‌وبلوچستان، صبح 28 بهمن ماه در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه «صبح و ورزش» و در جریان رویداد ملی «ایران جان، سیستان و بلوچستان ایران» اعلام كرد كه در مجموع «حدود 386 نفر» ورزشكار در رشته‌های آبی و ساحلی استان در حال فعالیت هستند.

عسكری‌نسب با اشاره به ظرفیت‌های استان از جمله سواحل گسترده، شرایط آب‌وهوایی و جمعیت جوان گفت هیئت قایقرانی و مجموعه‌های مرتبط در كنار اداره كل بنادر و دریانوردی استان، توسعه زیرساخت‌ها و برگزاری رویدادهای ورزشی را پیگیری می‌كنند تا مسیر آموزش و كشف استعدادها در ورزش‌های آبی و ساحلی تقویت شود.

او از فعال بودن هیئت‌های شهرستانی در مناطق ساحلی از جمله زرآباد، كنارك و چابهار خبر داد و گفت علاوه بر قایقرانی، برخی رشته‌های مرتبط با ورزش‌های آبی و ساحلی مانند تریاتلون، والیبال ساحلی، شنا، غواصی و اسكی روی آب در استان دنبال می‌شود.

وی همچنین از برگزاری دوره‌های آموزشی با محوریت مربیگری، داوری و استعدادیابی با حمایت فدراسیون قایقرانی سخن گفت و افزود در حوزه قایقرانی «بالغ بر 50 نفر» از بانوان و آقایانِ جوان در دوره‌ها و تمرینات حضور دارند.

رئیس هیئت قایقرانی سیستان‌وبلوچستان، آماده‌سازی «سایت قایقرانی»، سالن‌های بدنسازی و فضاهای تمرینی را از جمله اقداماتی دانست كه برای ارتقای ورزش‌های آبی و ساحلی استان در حال پیگیری است و این اقدامات را در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی مجموعه‌های دریایی استان نیز توصیف كرد.

عسكری‌نسب در بخش دیگری از این گفت‌وگو، كمبود تجهیزات تخصصی را یكی از چالش‌های اصلی توسعه قایقرانی دانست و گفت هزینه تهیه قایق‌های تخصصی مانند كایاك و همچنین پاروها بالاست. او اضافه كرد اعزام تیم‌ها برای حضور در مسابقات استانی و برگزاری اردوهای بهتر، نیازمند حمایت بیشتر وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌هاست.

وی با تأكید بر ظرفیت آب‌وهوایی چابهار، از هدف‌گذاری برای میزبانی اردوهای تیم ملی در آینده سخن گفت و افزود استان می‌تواند با اتكا به شرایط جوی مساعد، پذیرای فعالیت‌های ورزشی در رشته‌های آبی و ساحلی، به‌ویژه قایقرانی باشد.

مجری برنامه در ادامه با اشاره به دعوت «مبینا ریگی» در سال‌های گذشته، درباره وضعیت ملی‌پوشان استان پرسید كه عسكری‌نسب در پاسخ گفت این حوزه در مقطعی با غفلت همراه بوده، اما اكنون با حمایت اداره كل ورزش و جوانان استان و فدراسیون، روند استعدادیابی و برگزاری دوره‌های آموزشی و تمرینات روزانه دنبال می‌شود تا در آینده ورزشكاران استان به اردوها معرفی و به تیم‌های ملی نزدیك شوند.

این گفت‌وگو در چارچوب پوشش رسانه‌ای رویداد ملی «ایران جان، سیستان و بلوچستان ایران» روی آنتن رفت.

«صبح و ورزش» از شبكه رادیویی ورزش هر روز از 6:30 تا ساعت هشت صبح پخش می‌شود.

دسترسی سریع
صبح و ورزش