برنامه "صبح و ورزش" دوشنبه 27 شهریور، با شهاب سلطانی، مربی كاراته، درباره وضعیت اردویی تیم ملی امید برای حضور موفق در مسابقات جهانی به گفتگو پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ شهاب سلطانی، مربی كاراته، در ارتباط با اردوی تداركاتی تیم ملی در قزوین گفت: ما اكنون مرحله سوم اردوهای تیم ملی امید را پشت سر می گذاریم. مرحله اول و دوم در رشت و قزوین بوده است و در حال حاضر هم مرحله سوم به میزبانی قزوین برگزار می شود. شنبه و یكشنبه پیش رو مسابقات كاراته وان تركیه را داریم كه بازیكنان امید به عنوان مسابقات تداركاتی در این رقابتها شركت می كنند و پس از آن هم دو مرحله اردو تا زمان مسابقات جهانی اسپانیا خواهیم داشت.
وی، در پاسخ به این سوال كه با چند ورزشكار در مسابقات جهانی شركت می كنند، عنوان كرد: اوزان رده امید مانند بزرگسالان 5 وزن انفرادی دارد. 5 ورزشكاری كه مراحل انتخابی را پشت سر گذاشته اند، اكنون در اردو حضور دارند و تمرینات را پیگیری می كنند.
سلطانی، نیز در پاسخ به این پرسش كه آیا علاوه بر رده امید، در رده نوجوانان و جوانان مسابقات جهانی هم شركت می كنید، بیان كرد: بله؛ مسابقات اسپانیا در رده های نوجوانان، جوانان و امید در بخش دختران و پسران برگزار می شود. این رقابتها از 4 تا 7 آبان ماه در ترنیف اسپانیا پیگیری می شود.
برنامه "صبح و ورزش" امروز با كارشناسی شهاب قاسمی، كاری از گروه علوم ورزشی، جنگ صبحگاهی نشاط انگیزی بود كه با پیگیری رویدادهای ورزشی و ارتباط با مسئولین ورزش، مخاطبین و شنوندگان همه روزه به جز جمعه ها ساعت 7:15 به مدت 110 دقیقه پخش می شود.