برنامه دور یك میز سه شنبه 7 شهریور با حضور عبدالرحمان شاه حسینی، حقوقدان و سعید فائقی، از مدیران اسبق ورزش كشور به بررسی حاشیه های انتخابات فدراسیون تیراندازی از نگاه حقوقی پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ عبدالرحمان شاه حسینی، حقوقدان پیرامون انتخابات فدراسیون تیراندازی و حاشیه های مرتبط با آن اظهار كرد: انتخاباتی در فدراسیون تیراندازی با رعایت قوانین انجام شد و مجمع به شخصی به عنوان رئیس فدراسیون رای داد. شخص ثالثی جهت ابطال انتحابات به دیوان عدالت اداری شكایت كرد. به استناد ماده 5 قانون خدمات كشوری و اینكه این فدراسیون جز نهادهای عمومی غیر دولتی است؛ شكایت وارد تشخیص داده شد و به صراحت قید می شود كه انتخابات فدراسیون تیراندازی باطل شود.
وزارت ورزش و فدراسیون تیراندازی به این حكم اعتراض می كنند. پرونده برای تجدید نظر خواهی ارجاع داده می شود. به دلیل اینكه وزارت ورزش در مهلت تجدید نظرخواهی اقدام نكرد؛ اعتراض وزارت ورزش مردود و اعتراض فدراسیون تیراندازی وارد تشخیص داده می شود و حكم درخصوص فدراسیون تیراندازی نقض می شود. این یعنی در خود حكم تناقض وجود دارد. یك قسمت نقض شد و همان حكم با همان محتوا قطعی شد.
وزارت ورزش مكلف شد كه انتخابات را باطل كند و 3 اخطار برای اجرای حكم نیز دریافت كرد. وزارت ورزش مجبور می شود كه حكم را اجرا كند. رئیس منتخب بركنار می شود و سرپرست منصوب می كند. گزارش به دیوان عدالت اداری می رود كه رای تناقض دارد. نتیجه این پرونده عادلانه به نفع ورزش شد. شعبه بدوی به موضوع ورود پیدا كرد كه دیوان عدالت صلاحیت ذاتی نداشته و مرجع تجدید نظر به همین دلیل قرار عدم استماع شكایت را در یك قسمت از پرونده صادر كرد و اشتباه مرجع پائین دستی خود را اصلاح كرد.
شاه حسینی در ادامه افزود: البته بعضی از احكام قطعی حتی اگر غلط صادر شده باشند را نمی توان اجرا نكرد. این حكم قابل اعاده نیست چون انتخابات قبلی مقید به مدت خاصی بوده و آن حكم اجرا و سرپرست انتخاب شده و انتخابات جدیدی برگزار شده است كه قانونی است. مسئولین در كلیه رشته های مختلف ورزشی در موارد مشابه می توانند به این رای استناد كنند و این موضوع یك وحدت رویه شود.
سعید فائقی، از مدیران اسبق ورزشی كشور درخصوص مشكلات حقوقی در ورزش كشور گفت: قوانین ما نقض ندارد بلكه ما در اجرا مشكل داریم. اعتراض وزارت ورزش بعد از اتمام مهلت تجدید نظر خواهی وارد شد. وقتی ما دفاع خوبی كردیم مرجع قانونی گفت كه ما از روز اول صلاحیت رسیدگی نداشتیم. اگر تشكیلات حقوقی وزارت ورزش این مسئله را جدی گرفته و پیگیری كرده بود؛ دیوان عدالت اداری نیز همان روز اصلاح می كرد و زمان را از دست نمی دادیم. در ورزش قانونی هست كه همه اختلافات باید در درون ورزش حل شود. فدراسیون، استیناف، مراجع بالاتر و نهایتا فدراسیون بین المللی و حقوق ورزش باید این مسائل را حل كنند.
برنامه دور یك میز سه شنبه 7 شهریور كاری از گروه علوم ورزشی با اجرای محمدرضا منصوریان از رادیو ورزش پخش شد. این برنامه هر شب به جز شنبه ها و یكشنبه ها ساعت 21,05 به مدت 25 دقیقه تقدیم شنوندگان می شود.