ورزش ایران (تیراندازی) دوشنبه از ساعت 15 به مدت 50دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران(تيراندازي)

رسولی مطرح كرد؛ رسولی: كسانی كه توانایی مالی تهیه سلاح را دارند نیز امكان دسترسی به آن را ندارند

مدیر اجرایی فدراسیون تیراندازی گفت: در شرایط فعلی به دلیل تحریم ها حتی كسانی كه توانایی مالی تهیه سلاح و تجهیزات را دارند نیز امكان دسترسی به آن را ندارند.

1402/08/10
10:29

ناصر رسولی مدیر اجرایی فدراسیون تیراندازی در گفت و گو با برنامه جهان ورزش رادیو ورزش در مورد مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا كه در كره جنوبی در حال برگزاری است اظهار كرد: مسابقه سنگینی است كه در حال تجربه آن هستیم، تا به حال سه مدال به دست آوردیم و اگر شانس بیشتری داشتیم می توانستیم برای اولین بار سهمیه المپیك را هم در رشته اهداف پروازی به دست آوریم. نتیجه به دست آمده نشان می دهد كه تیراندازان اهداف پروازی ما با مطالعه، تمرین و تلاش بیشتر می توانند به سهمیه المپیك هم برسند.

وی ادامه داد: از بعضی رشته‌های دیگر نیز انتظار مدال آوری و كسب سهمیه المپیك داشتیم كه این اتفاق نیفتاد. پس از برگشت تیراندازان به كشور، جلساتی برای بررسی نتایج تشكیل می‌دهیم و خودمان را برای مسابقات اندونزی و كویت كه آخرین فرصت برای به دست آوردن سهمیه المپیك است آماده می كنیم.

رسولی در ادامه گفت و گو به تشریح دلایل عدم موفقیت ها پرداخت و گفت: یكی از مهمترین عوامل ناموفق بودن تیراندازان ما، فشردگی برنامه انجام مسابقات، در امسال و عامل دیگر، كم بودن تعداد ورزشكارانی است كه تجربه حضور در مسابقات بین المللی را داشته باشند. نباید از یك ورزشكار انتظار داشته باشیم در مسابقاتی با فاصله كم، پی در پی مدال و سهمیه المپیك كسب كند زیرا به ورزشكار فشار بیش از حدی وارد می گردد كه منجر به فرسودگی ماهیچه و ذهن می شود، ضمن اینكه ما به دلیل تحریم ها در زمینه تجهیزات هم دچار كمبود هستیم. اگر تعداد تیراندازان باتجربه بین المللی ما كافی باشد می توانیم در هر رشته تیراندازی برای مسابقات مختلف، تیراندازان متفاوتی را اعزام كنیم. به این منظور، فعالیت‌هایی را برای افزایش تعداد تیراندازان باتجربه آغاز كرده ایم كه به نتیجه رسیدن آن ها به گذشت زمان نیاز دارد.

وی در پاسخ به این پرسش كه با توجه به این كه برای تیراندازانی كه به مسابقات اعزام می كنیم جایگزینی نداریم، در بحث استعداد‌یابی و تشكیل تیم های دوم و سوم چه برنامه هایی دارید تصریح كرد: پیش از این گفتگو، در جلسه‌ای با موضوع كمیته استعدادیابی با عوامل و مربیانی كه در این كمیته حضور دارند، عملكرد این كمیته و روش های كار آن را بررسی كردیم. كارهایی انجام شده است كه كافی نیست و نیاز به حمایت دارد، باید در زمینه استعدادها سرمایه گذاری بیشتری كنیم و به آن به چشم یك صندوق ذخیره نگاه كنیم.
وی افزود: لازم است نقش هیات های استانی را بیشتر كنیم، در بعضی از استان ها، ورزشكار تیراندازی نداریم كه در مسابقات شركت كند و این نشان می دهد نیازمندیم هیات های استانی ضمن اصلاح روش‌ها، تلاش بیشتری كنند. از سوی دیگر، باید وزارت ورزش و فدراسیون تیراندازی حمایت هایی در جهت كاهش قیمت و افزایش دسترسی به تجهیزات تیراندازی انجام دهند، در شرایط فعلی به دلیل تحریم ها، حتی كسانی كه توانایی مالی تهیه این سلاح و تجهیزات را دارند نیز امكان دسترسی به آن را ندارند.

مدیر اجرایی فدراسیون تیراندازی در توضیح اینكه چرا بعضی از اعضای تیم اهداف پروازی با هزینه شخصی اعزام شده اند بیان كرد: از یك سو تعداد روزهای حضور تیراندازان در مسابقات زیاد بود و از سوی دیگر می خواستیم برای استفاده از همه ظرفیت موجود، تیم با كیفیتی را با بیشترین تعداد تیرانداز در همه رشته ها به این مسابقات اعزام كنیم كه به این ترتیب هزینه اعزام بسیار سنگین می شد، با توجه به این دو موضوع و اینكه بودجه ما محدود بود، مجبور بودیم بخشی از نفرات كه می‌توانستند به تیم كمك كنند، با هزینه اسپانسری اعزام شوند و البته قرار بر این شد كه اگر ورزشكاری مدال گرفت و یا سهمیه المپیك به دست آورد، همه هزینه ای كه انجام داده است را به همراه پاداش به او پرداخت كنیم. این روش در هندوستان هم انجام می شود و فقط نفرات اول و دوم رنكینگ با هزینه فدراسیون و نفر سوم با هزینه اسپانسری اعزام می شود. البته در رشته های انفرادی، داشتن اسپانسر شخصی مرسوم است و در رشته اهداف پروازی، یك اسپانسر هزینه اعزام تعدادی از اعضای تیم را پذیرفته است.
برنامه جهان ورزش سه شنبه ها در ساعت 15:00 با موضوع ورزش تیراندازی، موج اف ام 92 مگاهرتز تقدیم شنوندگان رادیو ورزش می شود.

انتهای پیام/

دسترسی سریع
ورزش ایران(تیراندازی)