برنامه مجله جانبازان و معلولین چهارشنبه 4 بهمن با حضور عیسی ساوه شمشكی، رئیس انجمن اسكی فدراسیون جانبازان و معلولین به موضوع فعالیت اسكی بازان جانباز و معلول و كسب سهمیه پارالمپبك 2018 پرداخت.
به گزارش رادیو ورزش؛ عیسی ساوه شمشكی، رئیس انجمن اسكی فدراسیون جانبازان و معلولین پیرامون رقابت های اسكی جانبازان و معلولین در آلمان اظهار كرد: با توجه به اینكه IPC برای كشورهای در حال توسعه كمپ آموزشی و تمرینی در آلمان برگزار كرده است؛ كشورهایی كه فعالیت خود را شروع كرده اند و در حال توسعه هستند؛ می توانند 4 ورزشكار و 2 مربی به آلمان اعزام كنند تا در این كمپ آموزش ببینند.
آنها پس از گذشت دوره كمپ، تشخیص می دهند كه كدام كشورها می تواند در رقابت های چهانی شركت كنند. خوشبختانه برای اولین بار است كه در اسكی صحرا نوردی 4 ورزشكار شامل 3 آقا و یك خانم شركت كننده داریم. از این ورزشكاران یك ورزشكار ویلچری، دو ورزشكار ایستاده و یك ورزشكار نانینا حضور دارند. پس از اتمام كمپ مجوز این ورزشكاران برای شركت در رقابت ها صادر می شود. كه اگر امتیازات خوبی بدست بیاورند می توانند كسب سهمیه كنند.
اكثر ورزشكاران ما در این كمپ شركت می كنند. آنها برای اولین بار توانستند در مسابقاتی كه در روز اول برای خانم ها هفت و نیم كیلومتر و برای آقایان 10 كیلومتر بود؛ موفق شوند. در روز دوم دو نفر از ورزشكاران ما توانستند این مسافت را تمام كنند و در روز سوم مسابقات سرعتی 1200 متر برگزار شد كه هر 4 ورزشكار توانستند به انتهای مسابقات برسند.
ورزشكاران ایستاده بین 60 نفر در جایگاه بیست و چهارم قرار گرفتند. ورزشكار نابینا بین 12 نفر یازدهم شد و بازیكن ویلچری بین 42 نفر رتبه سی و ششم را بدست آورد. ما منتظر اعلام نظر IPC هستیم تا سهمیه پارالمپیك 2018 كه در نیمه دوم اسفندماه برگزار می شود را كسب كنند و سهمیه ای در بخش صحرانوردی داشته باشیم. ما مجددا میزبان مسابقات كاپ آسیا در رشته آلپاین و اسنوبرد هستیم. این دو مسابقه كه در دیزین برگزار می شود؛ در كسب سهمیه پارالمپیك زمستانی 2018 تاثیرگذار است. ما در رشته آلپاین 10 ورزشكار داریم كه می توانند با 4 ورزشكاری كه اعلام آمادگی كرده اند؛ رقابت كنند.
از 9 تا 12 بهمن رشته آلپاین و از 14 تا 16 بهمن رشته اسنوبرد برگزار می شود. این مسابقات با حضور نمایندگی ناظر فنی IPC در ایران و زیر نظر آنها انجام می شود. تا آخر بهمن IPC اعلام می كند كه در پارالمپیك 2018 چند سهمیه در آلپاین، اسنوبرد و صحرانوردی خواهیم گرفت. ما از پیروزی انقلاب اسلامی تا كنون در 5 پارالمپیك شركت كرده و در هر دوره یك سهمیه داشتیم. اما انتظار ما این است كه در این مسابقات 5 سهمیه پارالمپیك را بگیریم.
مسابقات پارالمپیك زمستانی 17 تا 27 اسفند در كره جنوبی برگزار خواهد شد.
ما از سال 95 اولین اردوها را شروع كردیم و از ورزشكارانی كه در سایر رشته ها فعالیت داشتند؛ دعوت به تمرین كردیم. زیرا ورزشكاران سایر رشته ها دارای آمادگی جسمانی و علاقه به ورزش بودند. در این مرحله حدود 30 ورزشكار استعدادیابی شدند و طی یك سال و نیمی كه فرصت داشتیم 4 دوره اردو برگزار كردیم. همه چیز را از صفر برایشان آموزش دادیم. اما هنوز جز كشورهای در حال توسعه ای هستیم كه IPC انتظار ندارد مدال آوری كنیم.
IPC یك دوره كلاس آموزشی برای مربیان ما برگزار كرده تا با سطح جهانی آشنا شوند. انتطار ما از فدراسیون جانبازان و معلولین و كمیته پارالمپبك این است كه حمایت كنند. تا یك كاروان حداقل دوازده نفره برای اولین بار در پارالمپیك داشته باشیم و بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای چهارسال آینده و المپیك بعدی داشته باشیم.
برنامه زنده مجله ورزش جانبازان و معلولین، چهارشنبه 4 بهمن كاری از گروه مسابقات ورزشی و با اجرای اكبر ارمنده بود. این برنامه ساعت 15:05 روزهای چهارشنبه به مدت 55 دقیقه بروی آنتن شبكه رادیویی ورزش می رود.