جهان ورزش (ورزش های راكتی) سه شنبه از ساعت 15:05 به مدت 50دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران (ورزش هاي راكتي)

راهكار افزایش انگیزه تنیس بازان

برنامه مجله ورزش های راكتی سه شنبه 16 آبان با حضور اسماعیل پوررحیم، سرمربی تیم كرمان موتور به توضیح درباره رقابت های لیگ دسته برتر باشگاه های كشور جمعه در شهر مشهد و ارائه راهكار برای افزایش انگیزه تنیس بازان پرداخت.

1396/08/17
08:51

به گزارش رادیو ورزش؛ رقابت های لیگ دسته برتر باشگاه های كشور جمعه در شهر مشهد پایان یافت. در دیدار نهایی مسابقات تیم های كرمان موتور و لمیزكافی مقابل هم قرار گرفتند و در نهایت با شمارش امتیازات دور رفت و برگشت؛ كرمان موتور به مقام قهرمانی دست پیدا كرد.
اسماعیل پوررحیم، سرمربی تیم كرمان موتور درباره پیروزی تیم خود گفت: بازیكنان در دور رفت و برگشت بازی خوبی داشتند و در هر سه بازی آخر پیروز شدند و به مقام قهرمانی لیگ دسته برتر باشگاه های كشور دست پیدا كردند.
وی درخصوص انتخاب بازیكنان تیم كرمان موتور گفت: انوشا شاه قلی و اشكان شكوفی جز بزرگان تنیس ایران هستند و بازی خوبی دارند. بازیكن صربستانی نیز در اختیار داشتیم كه در صورت نبود او ممكن بود با مشكل مواجه شویم. از طرفی حضور این بازیكن و تمرینش با بازیكنان كشورمان باعث می شد تا با سبك بازی اروپایی و سرعت بالا آشنا شویم. این بازیكن صربستانی اخلاق حرفه ای بسیار خوبی دارد.
پوررحیم درباره علت خروج بازیكنان حرفه ای تنیس از روند كسب قهرمانی و روی آوردن به مربیگری در سنین حدود 18 سال اظهار كرد: اگر بطور مستمر مسابقات مختلف را برگزار كنیم؛ انگیزه تنیسورها برای شركت در مسابقات بیشتر می شود. اما در صورتی كه مسابقات بطور مداوم برگزار نشود. بازیكن انگیزه ای برای تمرین و بدنسازی ندارد و از آمادگی لازم دور می شود و به سراغ مربیگری می رود.
در گذشته و در جام استقلال حدود 1000 نفر شركت كننده حضور داشتند و مسابقات شور و هیجان زیادی داشت. برد و باخت در این مسابقات انگیزه زیادی به تنیس بازان می داد. با برگزاری این مسابقات افراد انگیزه پیدا می كردند و بودن در میان 30 نفر اول افتخار بزرگی برای آنها بود. با برگزاری چنین مسابقاتی، شركت در رقابت های برون مرزی و یا حتی برپایی جام خلیج فارس برای حضور كشورهای مختلف انگیزه اعضای تیم ملی بالاتر می رود و می توانیم شاهد نتایج بهتری باشیم.
برنامه زنده مجله ورزش های راكتی سه شنبه 16 آبان، كاری از گروه علوم ورزشی؛ با اجرای شاهرخ كشاورز بود این برنامه ساعت 15:05 روزهای سه شنبه به مدت 55 دقیقه تقدیم دوستداران رشته های ورزشی راكتی می شود.

دسترسی سریع
ورزش ایران (ورزش های راكتی)