برنامه "مجله وزنه برداری" دوشنبه 25 تیر، با وحید رشیدی، كارشناس وزنه برداری، در خصوص مسابقات جهانی جوانان گفتگویی انجام داد.
به گزارش رادیو ورزش؛ وحید رشیدی، كارشناس وزنه برداری، حضور جوانان در مسابقات جهانی را اینطور تحلیل كرد: بنده قهرمانی تیم ملی كشورمان را تبریك می گویم. استمرار در امر قهرمانی قابل تحسین است؛ اما نباید از نقاط ضعف غافل شد. مسابقات جوانان به منظور رشد و ارتقاء وزنه برداران طراحی شده است و از ابتدا در دستور كار وزنه برداری نبوده است. هر مسابقه ای اهداف خاص خود را دنبال می كند. در مسابقاتی مثل بازیهای آسیایی و المپیك همه به دنبال كسب مدال هستند و در دیگر رقابتها به اهدافی دیگر فكر می شود. ما نباید فراموش كنیم كه در مسابقات جوانان به دنبال چه چیزی هستیم.
این كارشناس وزنه برداری خاطرنشان كرد: رقابتهای جوانان، مسابقات تشویقی است كه افراد را آماده می كند و هدف نهایی كشورها نیست؛ بنابراین نوع شركت و هدف هر كشوری متفاوت است. در 3 سال اخیر كه قهرمان شدیم، عدم حضور رقبا نقش بسزایی در این اتفاق داشته است. ما در هر 3 سال هرگز نتوانسته ایم بیشتر از 2 وزن به مدال های مجموع دست پیدا كنیم و این یك زنگ خطر برای ماست.
وی، در پاسخ به این سوال كه در مسابقات جهانی تاشكند شاید نیمی از وزنه هایی كه برای وزنه برداران ما انتخاب شد را ورزشكارانمان انداختند، به نظر شما این ضعف به چه چیزی برمی گردد، اظهار كرد: این مسئله هم به تمرینات و هم به نحوه گرم كردن برمی گردد و هم اینكه ممكن است ورزشكارانمان بی تجربه بوده باشند؛ در هر صورت كادر فنی در این مسئله دخیل است. در مجموع ما از 48 وزنه موجود 27 وزنه زدیم؛ این در حالی است كه یك تیمی كه خوب كار كرده باشد، باید 32 وزنه بزند.
رشیدی، ادامه داد: مسئله دیگری كه مطرح است، اختلاف ركوردها با ركوردهای تیم بزرگسالان چشمگیر است و این به خودی خود نشان می دهد كه سطح مسابقات بالا نبوده است؛ همچنین در جدول سینكلری كه پایان مسابقات منتشر می شود و شامل 40 وزنه بردار برتر هر دوره از مسابقات است، فقط نام 2 وزنه بردار ما كه مدال مجموع گرفته بودند، در بین 20 نفر اول حضور دارد. این هم می تواند یك راهنما باشد كه ببینیم كجای كار هستیم.
برنامه مجله وزنه برداری، با اجرای منصوریان هر دوشنبه ساعت 9:05 به مدت 55 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم علاقه مندان این رشته ورزشی می شود.