برنامه "باشگاه تندرستی" دوشنبه 29 خرداد با حضور دكتر مهدی خوبی، متخصص فیزیولوژی عصب و عضله به مبحث انجام تمرینات ورزشی در زمان روزه داری اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر مهدی خوبی، متخصص فیزیولوژی عصب و عضله پیرامون انجام تمرینات ورزشی در زمان روزه داری اظهار كرد: توصیه می شود مدت زمان ورزش در روزهای ماه رمضان كوتاه باشد. برای مثال اگر در ماه های قبل یك یا دو ساعت ورزش می كردید؛ در این ماه تنها كافی است 20 تا 30 دقیقه ورزش كنید و توانایی به دست آمده خود در ماه های قبل را در این ماه حفظ كنید و دلیلی وجود ندارد كه بخواهید به اهداف بالاتر برسید.
بدترین زمان ورزش قبل از افطار است چرا كه یكی از فواید ورزش اكسیژن رسانی به دورترین نقاط بدن و از جمله پوست است. در شرایط كم آبی بدن، جریان خون براحتی انجام نمی شود و تعریق آنچنانی نیز وجود ندارد تا گرما را دفع كند؛ در نتیجه فرد ممكن است در هوای گرم تابستان دچار گرمازدگی شود.
بهتر است صبح یا دو ساعت پس از افطار ورزش كنید. درصورتیكه بعد از افطار ورزش می كنید؛ افطار باید سبك باشد و بعد از 15 و نهایتا 30 دقیقه ورزش شام مختصری بخورید تا كالری مورد نیاز به بدن برسد ولی آنقدر سیر نشوید كه نتوانید سحری بخورید.
برنامه "باشگاه تندرستی" دوشنبه 29خرداد كاری از گروه علوم ورزشی، با اجرای الهام حسینی تقدیم شنوندگان شد. این برنامه ساعت 14:30 روزهای زوج به مدت 30 دقیقه از رادیو ورزش پخش می شود.