برنام "باشگاه تندرستی" دوشنبه 25 اسفند، با حضور دكتر مهدی خوبی، متخصص فیزیولوژی عصبی عضلانی، به موضوع فواید و مضرات آجیل و رژیم غذایی صحیح اختصاص داشت.
به گزارش رادیو ورزش؛ دكتر مهدی خوبی، متخصص فیزیولوژی عصبی عضلانی، درباره فواید و مضرات آجیل اظهار داشت: آجیل ها مواد معدنی و ویتامین هایی دارند كه نیاز مبرم بدن ما است. سلنیوم یك ماده غذایی است كه در آجیل ها وجود دارد. این ریز مغذی در آسیب غضروف ها و مفاصل به كار می آید. وقتی ما آجیل و تنقلات را به اندازه كافی می خوریم و ماده معدنی بدنمان از جمله سلنیوم تأمین می شود؛ این مواد به دشمن های غضروف ها حمله می كنند و آن ها را از بین می برند. بنابراین توصیه بنده این است كه نه تنها در ایام عید، بلكه همانند ورزش و وعده های غذایی در طول سال خوردن آجیل را فراموش نكنید.
وی، تأكید كرد: افراد باید به این نكته توجه كنند كه مصرف زیاد آجیل در طول روز اشتباه است. ما نباید چند روز آجیل زیادی مصرف كنیم و چند ماه از خوردن آنها غافل شویم.
این متخصص در تشریح فواید تخم كدو عنوان كرد: تخم كدو سرشار از مواد معدنی است؛ اما به دلیل اینكه چربی آن بالاست، می تواند باعث انباشته شدن تری گلیسرید در بدن ما شود. اگر فرد 10 تا 20 عدد تخم كدو هر روز در طول زندگی اش بخورد، وزنش افزایش پیدا نخواهد كرد؛ اما مفاصل، غضروف ها، دیسك ها سالم خواهد ماند.
دكتر خوبی، در اصلاح واژه رژیم غذایی گفت: بحث رژیم غذایی خیلی باعث آسیب جامعه ما شده است. رژیم غذایی ناصحیح موجب شده افرادی از جامعه دچار آسیب های جبران ناپذیری شوند. ما باید همیشه رژیم داشته باشیم و بر اساس شرایط بدن خودمان تغذیه كنیم.
تعریف صحیح رژیم غذایی این است كه شما تمام مواد غذایی را مصرف كنید؛ اما این تغذیه به اندازه نیاز بدن خودت و به صورت منظم باشد.
برنامه باشگاه تندرستی، با اجرای زهرا محمودوند، ساعت 14:30 به مدت 25 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم علاقه مندان می شوند.