جهان ورزش (ورزش های رزمی) سه شنبه ها از ساعت 09:00 به مدت 55دقیقه

رادیو ورزش

ورزش ايران(ورزش هاي رزمي)

ارزیابی عملكرد جودوكاران در رقابتهای آسیایی

برنامه "ورزش ایران ورزشهای رزمی" سه شنبه 15 مرداد، با حاج یوسف زاده، سرمربی تیم ملی نوجوانان جودو، درباره سطح مسابقات آسیایی و عملكرد ملی پوشان به گفتگو پرداخت.

1398/05/15
20:34

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی رادیو ورزش؛ ملی پوشان جودو در دو گروه سنی نوجوانان و جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا اقیانوسیه چین تایپه به روی تاتامی رفتند كه در رده نوجوانان به 3 مدال نقره بسنده كردیم؛ اما در رده سنی جوانان توانستیم یك مدال طلا، 2 نقره و یك برنز بدست بیاوریم. خوشبختانه در این رقابتها ركورد خوبی را شكستیم، زیرا برای اولین بار در تاریخ جودوی بانوان كشور مریم بربط توانست اولین مدال نقره را در این رقابتها بدست بیاوررد.
حاج یوسف زاده، سرمربی تیم ملی جوانان جودو، در ارزیابی سطح فنی نوجوانان در این دوره از مسابقات اظهار داشت: بنده سرمربی تیم ملی جوانان هستم؛ اما از طرف شورای فنی جودوی كشور به عنوان ناظر بر عملكرد تیم ملی نوجوانان پسر هم بودم. كادر فنی نوجوانان همه زحمت خود را كشیدند. تیم نوجوانان علی رغم اینكه هیچ دیدار تداركاتی و كمپ بین المللی نداشت، توانست نسبت به سال گذشته شرایط بسیار خوبی پیدا كند و 3 فینالیست داشته باشد. وقتی ورزشكار تیمی فینالیست می شود، یعنی این شرایط را دارد كه به مدال طلا هم دست پیدا كند.
سرمربی تیم ملی جوانان جودو، تصریح كرد: من فكر می كنم اگر تیم ملی نوجوانان و جوانان شرایط بهتری داشتند، یعنی در دیدارهای تداركاتی و كمپ های بین المللی مختلف حضور پیدا می كردند، می توانستیم آسیب شناسی بیشتری انجام بدهیم؛ نقاط قوت و ضعف بچه ها را پیدا كرده و كمك كنیم رنگ یكی ازاین مدالها عوض شود.
وی، درباره شرایط تیم جوانان در این مسابقات گفت: در تیم جوانان ما با یك آرایش 7 نفره در 7 وزن شركت كردیم و موفق شدیم یك طلا توسط پرهیزگار در وزن -100 كیلوگرم، یك نقره توسط امین كامیابی در وزن -81 كیلوگرم و یك برنز توسط قاسم باقچقی در وزن -90 كیلوگرم بدست بیاوریم.
حاج یوسف زاده، در پاسخ به این سوال كه از نظر فنی ما چه كم و كاستی داریم كه جودوكارانمان نتوانستند طلای بیشتری كسب كنند، بیان كرد: در هرم قهرمانی، پایین هرم آمادگی جسمانی، وسط هرم مسائل فنی تخصصی و در قسمت بالا آمادگی روحی روانی قرار دارد. ورزشكاران ما هر چقدر هم كه تمرین كنند، از آنجاییكه مسابقه نقطه اوج تمرین است، بایستی در شرایط مشابه به مسابقه اصلی قرار بگیرند. این اتفاق میسر نمی شود، مگر اینكه ورزشكاران در تورنمنت های بین المللی شركت كنند كه در این تورنمنت ها با اضافه بارها و جودوكارانی به مراتب از خودشان بهتر روبرو شوند تا كادر فنی بتواند آسیب شناسی كند و در جهت رفع این مشكلات و تقویت ورزشكاران گام بردارد.
برنامه ورزش ایران ورزش های رزمی، با اجرای اسكویی و كارشناسی خطیری، روزهای سه شنبه، ساعت 9:00 به مدت 60 دقیقه از شبكه رادیویی ورزش تقدیم شنوندگان می شود.

دسترسی سریع
ورزش ایران(ورزش های رزمی)