برنامه "مجله ورزش های رزمی" سه شنبه 4 دی، میزبان محمدرضا خیرالله زاده، قهرمان جودو نابینایان و كم بینایان جهان بود.
به گزارش رادیو ورزش؛ محمدرضا خیرالله زاده، قهرمان جودو نابینایان و كم بینایان جهان، در تشریح زندگینامه خود بیان كرد: در شهرستان بابل متولد شده ام. 26 سال سن دارم و مجرد هستم. مدرك كاردانی تربیت بدنی را دریافت كرده ام؛ اما متأسفانه با توجه به اردوهای متفاوتی كه برای بازیهای آسیایی داشتیم، برای كارشناسی حمایت نشدیم.
وی، در پاسخ به این سوال كه چطور شد رشته جودو را به عنوان فعالیت ورزشی خود انتخاب كردید، اظهار داشت: سال 86 در یكی از برنامه های تلویزیونی مسابقات محمود میران را دیدم و از همان زمان به این رشته علاقه مند شدم و فعالیتم را آغاز كردم.
جودو را در بابل با فلاحیان شروع كردم كه وی اكنون داوری مسابقات كم بینایان را برعهده دارد. سپس به رده سنی جوانان آمدم و چند سالی در بخش نرمال ها كار می كردم. در سال 93 متوجه شدم كه شدت ضعف بینایی ام افزایش پیدا كرده است و از آن پس وارد عرصه نابینایان و كم بینایان شدم و فعالیت می كنم.
خیرالله زاده، نیز در پاسخ به این پرسش كه در این مسیر كسی شما را تشویق می كرد، گفت: مشوق اصلی من خانواده ام بودند. پدرم حمایت خوبی داشت و خوشبختانه استادان خبره ای در این مسیر جلوی راهم قرار گرفتند و توانستند به من كمك كنند؛ از جمله حاج یوسف زاده كه افتخار می كنم شاگرد وی بوده ام.
قهرمان جودو نابینایان و كم بینایان جهان، در خصوص تأثیر ورزش جودو بر سبك زندگی خویش عنوان كرد: جودو من را یك انسان سختكوش بار آورده است كه چطور در مقابل شكست های زندگی دوباره روی پا بایستم و برای موفقیت مجدداً تلاش كنم.
وی، به الگوی ورزشی خود اشاره كرد و گفت: تدی رینر، قهرمان فرانسوی كه دارای 2 مدال طلا و یك برنز المپیك و نیز حدود 7 طلای جهان است را به عنوان الگوی ورزشی خودم انتخاب كرده ام.
خیرالله زاده، همچنین در پاسخ به این سوال كه شما چه تكنیك ویژه ای را روی حریفان اجرا می كنید، تشریح كرد: تكنیك ساسایی را استفاده می كنم. تكنیك ساسایی به زبان عامیانه ایرانیان فت پای كشتی یا آشی بارای شناخته می شود.
برنامه "مجله ورزهای رزمی" كاری از گروه مسابقات ورزشی، با كارشناسی فرید خطیری روزهای سه شنبه از ساعت 9:05 تا10:00، به مدت 55 دقیقه تقدیم شنوندگان می شود.