برنامه "مجله ورزش های رزمی" سه شنبه 13 آذر، میزبان استاد حسین علی نظری، پیشكسوت و سرمربی تیم ملی پومسه مردان بود.
به گزارش رادیو ورزش؛ استاد حسین علی نظری، پیشكسوت و سرمربی تیم ملی پومسه مردان، در معرفی خود گفت: متولد 1/4/1341 از تربت جام مشهد هستم. تكواندو را از سال 1356 زیر نظر استاد فتحی شروع كردم و در بخش مبارزه فعالیت داشتم؛ بعد از آن در باشگاه دخانیات تمریناتم را ادامه دادم. بنده افتخار این را داشتم 5 سال مربی تیم فتح سپاه باشم كه همیشه مقام اول كشور را كسب می كرد. بیشتر بازیكنان تیم ملی در این باشگاه برای رویدادهای مختلف آماده می شدند. مهماندوست، عسگری، مقانلو و ساعی تكواندوكارانی هستند كه باشگاه فتح روی آنها سرمایه گذاری انجام داد و به تیم های ملی معرفی كرد.
بعد از چند سال فعالیت در عرصه مربیگری، به عنوان مدیر كمیته داوران فدراسیون انتخاب شدم و حدود 8 سال این بخش را مدیریت می كردم. یكی، دو سال هم در بخش كمیته مربیان همكاری داشتم. از سال 84 تصمیم گرفتم وارد میدان عمل شوم. بر همین اساس پومسه را خیلی جدی مطالعه كردم و دیدم توانایی این را دارم كه در بخش پومسه هم خودم مدال بگیرم و هم سرمایه گذاری بهتری داشته باشم.
استاد نظری، مدالهای خود را اینطور تشریح كرد: من 4 مدال برون مرزی دارم كه 3 مدال جهانی و یك مدال آسیایی است. در مسابقات جهانی 2006 نایب قهرمان شدم. مسابقات جهانی سال 2007 هم مربی و هم بازیكن بودم و برنز انفرادی را كسب كردم. مسابقات جهانی 2008 تركیه مجدداً برنزم را تكرار كردم و سال 20015 نایب قهرمان آسیا شدم. مدت 12 سال است كه در لیگ های كشور فعال هستم.
وی، در ارتباط با سبك پومسه و نحوه برگزاری مسابقات آن اظهار داشت: پومسه یك لغت كره ای و به معنی اعمال و رفتار یك ورزشكار است. هر رشته ورزشی كه فرم نداشته باشد، فاقد ریشه و اصل است. تكواندو هم بر حسب سلسله مراتب و درجاتی كه دارد، فرم هایی را برایش درنظر گرفته اند. بعد از المپیكی شدن تكواندو، دیده شد كه این رشته جای خالی را در بخش فنی و مهارت های پایه دارد؛ بر همین اساس در سال 2006 تصمیم گرفتند مسابقات جهانی را مانند كاراته برگزار كند. خوشبختانه موفق هم شدند. یازدهمین دوره مسابقات جهانی با كیفیت بسیار خوب در چین تایپه برگزار كند.
این پیشكسوت تكواندو، در خصوص اهداف اصلی فدراسیون جهانی تكواندو گفت: فدراسیون جهانی تكواندو 2 هدف را دنبال می كند. فدراسیون جهانی در پی این است كه بتواند در راستای تقویت مبارزات در المپیك، پومسه هم در المپیك داشته باشد. این فدراسیون در رویدادهای آسیا موفق شد كمیته ملی المپیك آسیا را موظف كند كه پومسه هم به عنوان ورزش رسمی شناخته شود و مدالش دارای ارزش باشد. این رقابتها برای اولین بار در جاكارتا برگزار شد و تیم ملی ایران توانست از 4 شانس، 2 مدال خوشرنگ بگیرد. كوروش بختیار اولین مدال نقره بازیهای آسیایی جاكارتا را كسب كرد و مرجان سلحشوری نیز موفق شد نقره رقابتها را از آن خود كند. این اتفاق نشان دهنده این است كه فدراسیون جهانی نگاه بلندی برای زیرساختار ورزش تكواندو دنیا در دو بخش توسعه و فنی دارد.
استاد نظری، تصریح كرد: در تقویم ورزشی سال 2019 اتحادیه آسیایی تكواندو آمده پومسه در این سال غیر از مسابقاتی كه از قبل پیش بینی شده بود، رقابتهای آزاد آسیا را نیز دارد. با توجه به اینكه رقابتهای آزاد آسیا گروه های سنی زیادی (-14 سال تا +65 سال) را درنظر می گیرد، نشان می دهد كه واقعاً روی این بخش كار می شود.
برنامه "مجله ورزهای رزمی" كاری از گروه مسابقات ورزشی، با كارشناسی فرید خطیری روزهای سه شنبه از ساعت 9:05 تا10:00، به مدت 55 دقیقه تقدیم شنوندگان می شود.