باشگاه بانوان شنبه تا پنجشنبه از ساعت 11:30 الی 12 به مدت 30 دقیقه

رادیو ورزش

باشگاه بانوان

كاظمی‌پور: طرح پایش و ارتقای تندرستی یك تكلیف برای همه دستگاه‌ها است

معاون توسعه ورزش بانوان از اجرای طرح پایش و ارتقای تندرستی و توسعه ورزش همگانی و ایجاد زیرساخت ورزش ارزان به خصوص برای بانوان و افراد خاص گفت.

1402/07/26
11:54

مریم كاظمی‌پور، معاون توسعه ورزش بانوان و نایب رئیس كمیته ملی پارالمپیك در گفت‌وگو با برنامه بانوی ایرانی رادیو ورزش بیان كرد: به نمایندگی از جامعه بانوان ورزش، جنایت رژیم اشغالگر در بیمارستان غزه را تسلیت عرض می‌كنم.

وی در مورد بانوان شركت كننده در مسابقات پاراآسیایی هانگژو گفت: بانوان در 11 رشته ورزشی در مسابقات پاراآسیایی هانگژو شركت خواهند كرد كه در چند رشته اعزام شدند. روند شركت كاروان ایران در بخش بانوان در 4 سال اخیر رو به رشد جمعیتی و كیفی بوده كه ما همیشه به دنبال یك حضور كیفی با یك نگاه ویژه به بانوان بودیم.

كاظمی‌پور ادامه داد: در بازی‌های پاراآسیایی با سهم مشاركت 39 درصدی بانوان حضور داریم و در سه رشته نو برای اولین بار بانوان كشورمان شركت خواهند كرد كه این سه رشته عبارتند از شطرنج، پاراتكواندو و پاراكانو كه امیدواریم همگی بدرخشند. پرچمدار ما خانم سارا جوانمردی كه به تازگی مادر شدند و نام كاروان ما كاروان فرزندان ایران است.

معاون توسعه ورزش بانوان در مورد جوایز مدال آوران قهرمانان پارا آسیایی اظهار كرد: جوایز مدال آوران به صورت تساوی و عدالت محور با مدال آوران بازی‌های آسیایی در مراسمی با حضور ریاست محترم جمهور خواهد بود.

كاظمی‌پور بیان كرد: از ابتدای دولت سیزدهم و فعالیت وزارت ورزش و جوانان یك اصلاحیه به قانون سرباز قهرمان رقم خورد. بعد از نظرات كارشناسی در كمیسیون‌های دولت و مجلس با تغییرات ویژه‌ای، در بخش استخدام ورزشكاران پاراالمپیك و پاراآسیایی برنامه‌ریزی كردیم به نحوی كه ورزشكاران پارالمپیك و پارا آسیایی بر اساس جداول امتیازی بتوانند خودشان از فرصت‌های شغلی كه برایشان در نظر گرفتیم استفاده كنند و اگر تمایل نداشتند همسر یا یكی از فرزندان آنها استفاده كند. منتظریم این قانون در مجلس شورای اسلامی نوبت طرح بگیرد تا یك پنجره امید آفرینی برای ورزشكاران باشد.

كاظمی‌پور در مورد طرح توسعه ورزش‌های همگانی تصریح كرد: در برنامه هفتم، دولت وزارت ورزش و جوانان با لطف مسئولین طرح توسعه ورزش‌های همگانی و ایجاد زیرساخت ورزش ارزان به خصوص برای بانوان و افراد خاص را در كمیسیون فرهنگی مجلس مورد ارزیابی قرار داده است. وزارت ورزش سیاستگذار این طرح بوده و برای اجرایی شدن این طرح نیاز به یك عزم ملی داریم.

وی ادامه داد: در ردیف بودجه یك بند وزارت ورزش و جوانان از محل اعتبارات زنان و خانواده به بحث پایش و ارتقای تندرستی زنان از منظر آمادگی جسمانی و فعالیت بدنی اختصاص دادیم و این طرح از محل اعتبارات معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری هم مورد حمایت قرار می‌گیرد و قرار است، برای همه دستگاه‌ها یك تكلیف باشد.

معاون توسعه ورزش بانوان افزود: در پی انجام طرح پایش و ارتقای تندرستی یك بازخوردی از شرایط فیزیكی افراد به آنها می‌دهیم، كه نسبت به وضعیت بدنی خود ارتقاء سواد بدنی داشته باشند، كه چه فاكتورهای مهمی از لحاظ تندرستی وجود دارد بدون اینكه صرف هزینه‌های درمانی زیادی داشته باشیم.

كاظمی‌پور گفت: در كنار آن فضای مناسبی برای اشتغال و كارآفرینی برای كسانی كه در حوزه ورزش تحصیل كردند را تامین می‌كنیم. هدف اصلی این طرح دانش افزایی در سواد بدنی برای زنان و از طرفی توسعه سلامتی زنان در میانسالی است.

كاظمی‌پور در مورد عملكرد بانوان ورزشكار در بازی‌های آسیایی هانگژو ببان كرد: 25 درصد كاروان بازی‌های آسیایی بانوان بودند و حدود 33 درصد مدال آوری از سهم سبد كل كاروان به بانوان اختصاص داشت، كه از همه بانوان ورزشكار تشكر می‌كنم. ما همچنین 20 داور تراز اول و دو ناظر ناظر بین‌المللی خانم داشتیم.

وی افزود: البته كه تا نقطه آرمانی فاصله زیادی داریم. با توجه به چهارچوب‌های فرهنگی كه داریم باید بخش فنی بانوان به شكل مستقل و خودكفا به خودشان واگذار شود. دانش فنی را باید در حد دانش فنی دنیا بالا ببریم و زیرساخت‌های فنی را توسعه دهیم و در استان‌ها استعدادیابی انجام دهیم.

برنامه بانوی ایرانی از شنبه تا پنجشنبه ساعت 8 از شبكه رادیویی ورزش موج اف ام ردیف 92 مگاهرتز تقدیم شنوندگان خواهد شد.

انتهای پیام/

دسترسی سریع
باشگاه بانوان