رئیس كمیته داوران فدراسیون والیبال گفت: اینكه شرط بگذاریم و بگوییم تا كار برابر نشود در مسابقات حضور پیدا نمیكنیم، رفتار حرفهای نیست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، ابراهیم فیروزی، رئیس كمیته داوران فدراسیون والیبال درباره حضور داوران و ناظران بینالمللی در تهران به رادیو ورزش گفت: قبل از مسابقات و طبق روال سالهای گذشته، جلسات هماهنگی با داوران و ناظران را برگزار میكنیم. در این جلسه به مواردی از جمله بررسی آخرین قوانین و مقررات مربوط به مسابقات، آشنایی با منشی الكترونیك، آمادگی جسمانی داوران، سطح مطالعات و تستهای پزشكی میپردازیم. این جلسات هم اندیشی با حضور مسئولان فدراسیون برای تبادل انتظارات هر دو طرف انجام میشود. امسال هم 4 جلسه حضوری با نفرات محدود و با حضور داوران لیگ برتر آقایان و خانمها و 2 جلسه به صورت وبیناری برای بقیه گروههای داوری داریم.
رئیس كمیته داوران فدراسیون والیبال در پاسخ به این سوال كه چرا داورانی كه دعوت شدند، هزینههای خود را پرداخت میكنند، خاطرنشان كرد: برای كاری از دوستان دعوت میكنیم و هر كسی میتواند حضور یا عدم حضور خود را انتخاب كند. بحث منابع مالی مطرح هست ولی تعداد آنان بسیار كم و حدود 5 تا 6 نفر است.
فیروزی در خصوص ناراحتی بخشی از داوران بینالمللی از دستمزدشان گفت: وضعیت تورم در كشور به گونهای است كه خود ما هم آن را حس میكنیم ولی اینكه شرط بگذاریم و بگوییم تا كار برابر نشود حضور پیدا نمیكنیم، رفتار حرفهای نیست. هر فدراسیونی برای خود منابعی دارد و معمولا دو طرف باید با هم صحبت كرده و به توافق برسند. در سالهای اخیر فقط سال گذشته و در زمان مدیریت داورزنی، حدود 40 درصد افزایش دستمزد داشتیم. هم وضعیت فدراسیون و هم منابع مالی را باید در نظر بگیریم كه هر دو طرف راضی باشند. منابع درآمدی فدراسیون فوتبال قابل قیاس با منابع سایر فدراسیونها نیست.
او درباره مشكلات چند ناظر در سال گذشته از جمله صدری، حقبین و پوركاشیان گفت: شرط گذاشتن ایراد دارد و من با این موضوع، مشكل دارم چرا كه ما هم دوست داریم از این پیشكسوتان به عنوان ناظر استفاده كنیم. به صورت فردی با آنان صحبت كردم چرا كه مسئولیت انتخاب و معرفی آنها با ماست ولی ابلاغ آن توسط سازمان لیگ اتفاق میافتد. این اساتید هر زمان كه اراده كنند كمیته داوران و من در خدمتشان هستیم.