رئیس فدراسیون شمشیربازی گفت: داوران در شمشیربازی عامدانه نتایج را رقم میزنند.
به گزارش شبكه اطلاع رسانی راه دانا؛ فضل الله باقرزاده رئیس فدراسیون شمشیربازی درباره وضعیت تیم ملی سابر اظهار داشت: از اواخر سال 98 آخرین مرحله بازی ها در لوكزامبورگ برگزار شد و با سختی فراوان پس از كسب به ایران برگشتیم. با برگزاری اردوها تمرینات آغاز شد و یك جام جهانی در مجارستان بازیكنان شركت كردند و اردوی مشترك بسیار خوبی هم برگزار شد.
او با اشاره به مسابقات انفرادی المپیك بیان كرد: تمام شرایط برای تیم ملی فراهم شد. در المپیك در بین 35 شمشیرباز عملكرد بازیكنان ما به قدری خوب بود كه باعث شد علی پاكدامن بدرخشد و برابر ژیلاگی كه مانند لوپز كشتی گیر معروف كوبایی است و می خواهد همچنان در دنیای شمشیربازی به كار خود ادامه دهد، بدشانسی آورد. ژیلاگی توانست بازیكنان ما را از پیش رو بردارد و به مدال برسد.
باقرزاده ادامه داد: در بخش تیمی مقابل ایتالیا نیز 44 بر 44 برابر بودیم و معمولا كسی كه اتك می زند، امتیاز برای او است. ما مدال نگرفتیم و می خواستیم به سكو برسیم اما مردم از عملكرد ما راضی بودند. بازیكنان بعد مسابقات افسردگی گرفتند به هر حال ورزش همین است و باید بپذیریم.
رئیس فدراسیون شمشیربازی با اشاره به اتفاقات عجیب در مسابقه شمشیربازی ایران و ایتالیا در المپیك بیان كرد: همه دور پیست ایران و ایتالیا جمع شدند و با امتیاز 44 علی پاكدامن بازیكنان همه شادی كردند و فكر می كردند ما باید برنده باشیم. در پینگ پنگ، والیبال و... باید فاصله 2 امتیازی برنده را مشخص كند اما در شمشیربازی همه مسابقات میلیمتری است و نشان از سطح برابر كشورها میدهد. علی پاكدامن 7 بر 4 نماینده آلمان را برد و مسابقات بسیار نزدیك بود و به نظر من داور بسیار تعیین كننده است.
او درباره انتقاداتی كه به عدم آمادگی شمشیربازان ایران میشود، پاسخ داد: تقریبا 18 ماه از آخرین مسابقه مهم گذشت و بازیكنان بعد از این مدت زمان به المپیك رفتند. باید پذیرفت كه در رقابت های المپیك مسابقات بسیار نزدیك است و تیم ها در یك سطح هستند. با توجه به اینكه یك سال و چهار ماه طول كشید، نمی توان گفت از اوج خود خارج شده اند چون تیم ما بسیار آماده بود. همه بازیكنان كه برابر ایران مصاف كردند، غولهایی برای خودشان به حساب میآیند. داوران واقعا در حق پاكدامن كم لطفی كردند و می توانستند امتیاز را به علی بدهند.
باقرزاده درباره ناداوری های ادامه دار در ورزش ایران بیان كرد: همه چیز به دیپلماسی ورزشی و جایگاه ما در كرسی های بین المللی بر میگردد. كسب كرسی در رشته ای مانند شمشیربازی بسیار كار سختی است و در رشته های این چنینی كه اروپایی ها روی آن سرمایه گذاری كرده اند، بسیار مشكل است. رئیس فدراسیون شمشیربازی ایتالیا وقتی به ایران سفر كرد، اعلام كرد میخواهد برای ریاست فدراسیون جهانی اقدام كند و اروپاییان در این زمینه متحد شدند.
او افزود: یك كنگره هم قرار است در ازبكستان برگزار شود تا در زمینه كسب كرسی بحث كنند. متاسفانه كشورهای عربی به ایران رای نمیدهند و الان هم در بخش آسیایی مركزی به حساب میآییم و باید مراودات لازم با كشورهای همسایه را داشته باشیم تا این كرسی ها را كسب كنیم.
باقرزاده كه با رادیو ورزش گفتگو میكرد، گفت: در وزنه برداری مدال ها تقسیم میشود و نمیخواهم این بحث را باز كنم اما داورهای تراز اول دنیا نتایج را رقم میزنند. بازیكنی كه شما باور نمی كنید ببازد، می بازد! در هر صورت در كمتر از یك سال باید برای بازی های آسیایی گوانگژو آماده شویم. برنامه داریم تا مربی داخلی را برای اپه انتخاب كنیم و در فلوره و سابر برنامه خواهیم داشت.
انتهای پیام/