نایب رییس بانوان فدراسیون هندبال گفت: تیم ملی هندبال بانوان كشورمان می تواند در رقابت های قهرمانی آسیا جهانی شود.
به گزارش شبكه اطلاع رسانی راه دانا؛ افسانه دهقانی نایب رییس بانوان فدراسیون هندبال كشورمان درباره اردوی تیم ملی هندبال بانوان اظهار داشت: تیم ملی هندبال بانوان ایران سیزدهمین دوره رقابت های انتخابی مسابقات جهانی را پیش رو خواهد داشت.
او ادامه داد: رقابت های قهرمانی آسیا و انتخابی مسابقات جهانی از تاریخ 24 شهریور ماه تا 3 مهر ماه به میزبانی اردن برگزار می شود. ایران در گروه B با تیم های ژاپن، هند، اردن و افغانستان هم گروه شده است. ژاپن رنكینگ جهانی دارد و هندبال بسیار قوی دارد. تیم ژاپن بسیار قدرتمند است و می تواند كار را برای حریفان خود سخت كند اما با این وجود ما شانس جهانی شدن را خواهیم داشت.
دهقانی كه با رادیو ورزش گفتگو می كرد، در پایان گفت: تیم ملی هندبال اردن و هند از جمله كشورهایی هستند كه روی هندبال بانوان سرمایه گذاری كرده اند. ما تمام تلاشمان را می كنیم تا از گروه خودمان صعود كنیم.
انتهای پیام/