ایلنا: مصدومیت نازنین ملایی جدی نیست/ استقبال خارجی‌ها از قایق‌‌های ساخت ایران

نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی گفت: نازنین ملایی می‌تواند از روز اول مسابقات در المپیك توكیو پارو بزند.

1400/05/04
13:43

به گزارش ایلنا و به نقل از رادیو ورزش؛ كتایون اشرف نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی در گفت و گو با برنامه همیشه با ورزش رادیو ورزش گفت: مصدومیت نازنین ملایی جدی نیست و وی می‌تواند در روز اول مسابقات قایق سواری در المپیك توكیو شركت كند.

وی اظهار كرد: فدراسیون جهانی در بخش روئینگ برای هر كشور یك سهمیه در نطر گرفت به همین دلیل یك وضعیت سختی به وجود آمد كه هم ورزشكار خانم و هم ورزشكار آقای ما در رنك سهمیه قرار بگیرند، اما فقط یك نفر می‌تواند در مسابقات حضور داشته باشد و تنها استثنا این بود كه هر كشوری در مسابقات انتخابی طلا بگیرد می‌تواند در المپیك دو سهمیه داشته باشد.

نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی بیان كرد: در بخش كانو در اسپرینت و اسلالوم فعالیت داریم. در اسپرینت كار سخت شده چون كشورهای زبادی در آب‌های آرام فعالند.

وی ادامه داد: در رشته اسلالوم كشور تایلند به بهانه ویروس كرونا به ورزشكار ما به موقع ویزا نداد وگرنه ما از قزاق و تایلند خیلی بالاتر بودیم. برخی كشورها مثل چین نیاز به ویزا نداشتند و زودتر قرنطینه را گذراندند.

اشرف افزود: بانوان در بخش قایق‌های بادبانی فعال هستند، اما تعداد محدودی قایق داریم البته در رشته كایت بوردینگ اوضاع بهتر است.

نایب رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی بیان كرد: تعداد محدودی مربی قایق بادبانی در كشور داریم كه كلا یك آقا و دو خانم هستند البته در نظر داریم این رشته را توسعه دهیم چون ما یك مدرس رشته قایق بادبانی در كشور داریم كه در سطح بین المللی فعالیت می‌كند.

وی درباره استفاده از مربی مرد برای بانوان گفت: فكر نمی‌كنم مرزی برای انتقال دانش وجود داشته باشد و برای بانوان از مربیان آقا هم استفاده می‌شود.

اشرف اظهار كرد: در بخش كانو اقدام به ساخت قایق ایرانی كردیم و دو سال پیش كه این قایق‌ها را به مسابقات جهانی بردیم خیلی از قایق‌های ایرانی استقبال شد. خیلی از قایقرانان الان قایق شخصی دارد. قیمت این نوع قایق هفت میلیون است و نوع پلاستیكی آن دو میلیون است اما قیمت مدل مشابه قایق كانو خارجی هزار یورو است.

وی با بیان اینكه تعدادی قایق بادبانی به كشور وارد شده و این قایق‌ها در كیش، بوشهر و انزلی هستند، گفت: یكی از بهترین مراكز قایق بادبانی دنیا، عمان است كه علاقه دارند با ما همكاری كنند البته همكاری‌هایی صورت گرفت، اما به دلیل شیوع كرونا فعالیت مشتركمان كمرنگ شد.

اشرف در پایان با بیان اینكه تلاش می‌كنیم برای المپیك بعدی سه سهمیه داشته باشیم، اظهار كرد: تعداد داورهای خانم ما بیشتر از داوران آقا هستند و در برخی رشته‌های قایق سواری تعداد بانوان متقاضی بیشتر از اقایان است.

انتهای پیام/

دسترسی سریع