پرتابگر المپیكی ایران از عدم حضور مربی خود در المپیك توكیو انتقاد كرد و خواستار حضور او در بازیهای توكیو شد.
به گزارش ایسنا، احسان حدادی پرتابگر المپیكی كشورمان در گفت و گو با رادیو ورزش درباره وضعیت خود پیش از رقابتهای المپیك توكیو بیان كرد: من از سال گذشته بعد از جراحی ناحیه پا، تمرینات را در جزیره كیش را آغاز كردم. فعلا در حال انجام فیزیوتراپی هستم و البته از فدراسیون دوومیدانی ممنونم كه توانست شرایط مناسب را برای من فراهم كند. حسین توكلی هم به عنوان مربی كنار من است.
او افزود: این روزها در وضعیت بهتری از لحاظ بدنی هستم و به واسطه سالها ورزش متاسفانه دیسك كمر دارم كه فعلا در حال درمان هستم. به هر حال بعد از 4 سال قرار است در لیگ برتر پیش رو پرتاب كنم. تجربه حضور در 3 المپیك را در كارنامه دارم و امیدوارم نتیجه نسبتا خوبی بگیرم. اگر به ركورد 65 متر برسم برایم راضی كننده خواهد بود.
حدادی عنوان كرد: بابت بیرون آمدن از بستر بیماری بسیار خوشحالم چون به واسطه ویروس كرونا مدتی را درگیر این ویروس شدم برای همین تمرین نمیكردم. قصد دارم اگر بتوانم در المپیك 65 متر پرتاب كنم. شاید آخرین المپیك دوران حرفه ای ام را تجربه كنم و بعد از بازی های آسیایی به خداحافظی فكر میكنم. با این حال رقابتهای لیگ برتر بعد از 4 سال دوری برایم مهم است چون اگر نزدیك 64 متر پرتاب نكنم حضورم در المپیك به صلاح نیست. در دور مقدماتی المپیك اگر ورزشكاری قصد صعود دارد 63 متر به بالا باید پرتاب كند. در نهایت 12 نفر به فینال میرسند و مجدد 8 نفر به مرحله نهایی می روند. اگر آسیب نمی دیدم شانس كسب مدال داشتم با این حال تا لحظه آخر تلاش خودم را می كنم.
نایب قهرمان المپیك 2012 لندن گفت: جراحی پای من حواشی زیادی را برایم ایجاد كرد. خیلی ها نمی دانند من چه سختی هایی را تحمل میكنم اما اكنون خطاب به مسئولان ورزشی و البته كمیته ملی المپیك می گویم بهتر است كه مربی در المپیك همراه ورزشكار باشد نه اینكه فردی كه كاری در ورزش ندارد و در حوزه مدیریتی فعال است. من درخواست حضور حسین توكلی را به عنوان مربی ام داشتم تا كمكم كند.
او ادامه داد: یوسف كرمی به دلیل استرس بالا در المپیك لندن نتوانست شب راحت بخوابد و باید كسی كه كنارش بود به جای مدیر، یك مربی باشد. المپیك میدان جداگانه ای است و شرایط خاص خود را می طلبد. متاسفانه اسم مربی آمریكایی ام و حسین توكلی را برای حضور در توكیو نداده اند و حالا هم كه علی ماند و حوضش! كسی كه 24 ساله است و به المپیك می رود با من كه چهارمین المپیك را تجربه میكنم فرق دارد. حتما باید مربی ام با من همراه باشد. من نیاز به حرف زدن با مربی ام دارم اما مسئولان ورزشی این مسائل را جدی نمی گیرند و از 85 میلیون جمعیت فقط 5 نفر مدال میگیرند.
انتهای پیام