مراسم بیست و سومین سالگرد تاسیس رادیو ورزش در حالی عصر دیروز با حضور مسئولان ورزش، صداوسیما و پیشكسوتان رادیو برگزار شد كه این رادیو در بیش از دو دهه فعالیتش صدای جامعه ورزش بوده است.
به گزارش جوان آنلاین ، استودیوی 11 رادیو در جام جم عصر دیروز میزبان جشن بیست و سومین سالگرد تاسیس رادیو ورزش بود، رادیویی كه از هشتم تیر 1378 فعالیت خود را رسمی آغاز كرد و شنوندگان را در جریان آخرین تحولات ورزش ایران و جهان قرار میدهد. بیست و سوم سالگرد تاسیسن رادیو ورزش سبب شده بود دیروز جمعی از مسئولان ورزش، صداوسیما و پیشكسوتان رادیو در استودیوی 11 رادیو گردهم جمع شوند و از تاثیرگذاری این رادیو بگویند.
اذر مكان: رادیو دوم ورزش هم راه اندازی میشود
مهدی آذرمكان مدیر رادیو ورزش در این مراسم ابتدا به ذكر خاطرهای از تاسیس این رادیو پرداخت و گفت: «مرحوم بهمنش در سالیان گذشته در جلسات رادیو ورزش میگفتند نمیتوان روزی بیشتر از ساعت 4 ساعت برنامه داشته باشیم، ولی امروز با همت همكاران و تلاش آنها این رادیو به پخش 24 ساعته رسیده است. ما به دنبال راه اندازی رادیوی دوم برای شبكه ورزش هستیم. به دلیل پخش زنده مسابقات والیبال و یورو ما خیلی از برنامههای خود را مجبور بودیم كه از كنداكتور خارج كنیم.»
آذرمكان با اشاره به تنوع برنامههای رادیو ورزش اظهار داشت: «در رادیو ورزش یك رنگ آمیزی مناسبی در پخش برنامه وجود دارد. ما به همه اقشار جامعه توجه میكنیم. برنامه صبحگاهی به نام گلخونه كه به ورزش خانواده میپردازد. برنامه قهرمان شو به موضوع ورزش نوجوانان و انعكاس ظرفیت و استعدادهای نوجوانان ایران زمین میپردازد. در حوزه ورزش دختران برنامه ایراندخت پخش میشود و در حوزه پیشكسوتان، تابستان امسال برنامه پنجرهای رو به شب كه از 11 تا 2 بامداد خاطره بازی و خاطره گویی جالبی دارد.»
وی افزود: «ما در رادیو ورزش فقط به ورزش فوتبال توجه نكردیم. همه ورزشها را اعم از والیبال، بسكتبال، هندبال و ... را پوشش میدهیم. همه ورزشها در كنداكتور ما سهم دارند. امروز برنامههای رادیو ورزش هم به شكل اطلاع رسانی است و هم تحلیلی میباشد. ما دو برنامه چالشی در تابستان امسال را روی آنتن خواهیم برد كه در آخر همین هفته پخش خواهد شد. برنامه مناظره ورزشی در پنجشنبه پخش خواهد شد و برنامه داورانه هم به مسائل داوری در ورزشهای مختلف میپردازد.»
آذرمكان به برنامههای ویژه رادیو ورزش برای پوشش المپیك هم پرداخت: «برنامه حالا المپیك ویژه برنامه مسابقات المپیك هست كه از ابتدای خردادماه روی آنتن رفته تا پایان مسابقات پاراالمپیك ادامه خواهد داشت. برنامه یك المپیك و هزار داستان روایت المپیكیها گذشته ایرانی است كه در یك مستند روایی از رادیو ورزش پخش خواهد شد. برنامههای تحلیلی و اطلاع رسانی رادیو ورزش به مناسبت مسابقات المپیك منعطف خواهد شد. همچنین پخش زنده مسابقات المپیك با تمام ظرفیت و توان رسانهای صورت خواهد گرفت.»
علی عسكری: صداوسیما به گسترش ورزش همگانی كمك میكند
علی عسگری رئیس سازمان صداو سیما هم در تماس تلفنی با برنامه صدای افتخار كه به مناسبت آغاز بیست و سومین سالگرد تاسیس رادیو ورزش به طور مستقیم از این شبكه پخش میشد گفت: «بنده از طریق ایران صدا یا از طریق رادیو در جریان برنامههای رادیو ورزش قرار میگیرم. از گزارشات بسیار خوب و پرشور این رادیو تشكر میكنم، مردم هم از این گزارشات استقبال میكنند. ایران صدا نرم افزاری خوبی است كه همه جا مردم میتوانند از آن استفاده كنند.»
علی عسگری به نقش صداوسیما برای توسعه ورزش همگانی هم اشاره كرد: «نشاط برای همه جامعه لازم است و هر چه قدر كه ورزش ما همگانیتر باشد نشاط جامعه رشد میكند. برنامههای رادیو و تلویزیون به ارتقاء ورزش همگانی كمك میكنند. باید مسئولین میدانی ورزشی هم دراین امر برنامه ریزی كنند. به مدیران ورزشی گفته ام كه راهپیماییهای خانوادگی رصد شود كه البته در این ایام كمتر شده است. راهپیماییهای گسترده مردمی به نشاط اجتماعی جامعه كمك زیادی میكند.»
رئیس سازمان صداوسیما در پایان با اشاره به در پیش بودن المپیك هم خاطر نشان كرد: «با توجه به ایام پیش رو و آغاز المپیك، رادیو ورزش در جذب مخاطب و گفتگو و تعامل با مردم خیلی میتواند موثر باشد. با توجه به اختلاف ساعتی ایران با ژاپن مردم، چون در راه و حركت میباشند میتوانند از رادیو بیشتر استفاده كنند.»
صالحی امیری: رادیو ورزش صدای ورزش است.
رضا صالحی امیری رئیس كمیته ملی المپیك هم در مراسم سالروز تاسیس رادیو ورزش درباره نقش این رادیو در ورزش گفت: «رادیو ورزش صدای جامعه، قهرمانان، پیشكسوتان و مربیان و ورزش ایران زمین است. قدردان كسانی هستیم كه در بیست و دوسال این نهال را به درخت تنومند تبدیل كرده اند و این آغازی است برای جهش و فتح قلههای بیشتر.»
صالحی امیری تاكید كرد: «همكاران بنده در صدا و سیما امروز نقش مهمی در به موفقیت رساندن ورزشكاران ما در مسابقات المپیك توكیو دارند. رادیو ورزش رادیوی اخلاق و افتخار و اقتدار ملی است. مجموعه رادیو ورزش هم نقد منصفانه و تبلیغ منصفانه و مرزهای اخلاقی را رعایت میكنند.»
رئیس كمیته ملی المپیك به پاسخگویی جامعه ورزش به رسانهها از جمله رادیو پرداخت و گفت: «همه اعم از رییس فدراسیون، مربی، وزیر ورزش و همه دست اندركاران موظفیم پاسخگوی رسانه ملی باشیم. بنده از روز اول پاسخگوی عزیزان رسانه ملی بوده ام و كمترین زمانی پیش آمده كه نتوانم درخواست مصاحبه آنها را اجابت كنم.
وی افزود: «تجلی عملكرد ما در ذهنیت اجتماعی رادیو و رسانه ملی است و این حلقه ارتباطی بهترین فرصت برای مسئولین هست. ما قدردان مدیران و مجریان هستیم. باید سرمایههای خود را ارج دهیم. باید انصاف و اخلاق را در ورزش جاری كنیم.»
مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان هم در این مراسم گفت: «بی شك رسانه در هر جامعه برای اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی مردم نقش تعیین كنندهای دارد. جامعه توسعه یافته باید مردمی آگاه، اهل تحلیل و هوشیار داشته باشد.»
تقدیر از صداهای ماندگار
مراسم 23 سالگی شبكه رادیویی ورزش با تقدیر از گویندگان و كارشناسان این مجموعه همراه بود. در این مراسم از اختر زورقچیان، غلامعلی پیرایرانی، اسكویی، والی زاده، علی شاكری، سعیدرضا میرزا شفیع، علی اكبر ارمنده و جهانگیر چراتی مجریان و گویندگان پیشكسوت شبكه رادیویی ورزش تقدیر و تشكر و هدایایی از سوی كمیته ملی المپیك به آنها اهدا شد.